Vind jouw tuincentrum

TuinTuin

De beste tuinset van 2023

Lisa Garden op 16-02-2023

We begrijpen dat het vinden van de beste tuinset voor jouw tuin een uitdagende taak kan zijn. Er zijn veel factoren waarmee je rekening moet houden, zoals grootte, stijl, materiaal en comfort. Maar maak je geen zorgen, wij hebben de beste tuinset van 2023 voor je gevonden - de Pro Garden 5-delige tuinset met kussens.

Pro Garden: Comfortabel en Stevig

Een van de grootste voordelen van de Pro Garden 5-delige tuinset is dat deze comfortabel en stevig is. De stoelen zijn ontworpen met ergonomie in gedachten, waardoor je tijdens lange zomermiddagen comfortabel kunt ontspannen. Het draagvermogen van de stoelen is 120 kg, wat betekent dat ze geschikt zijn voor de meeste mensen. De tafel heeft een draagvermogen van 65 kg, wat voldoende is om al je drankjes, snacks en boeken op te plaatsen.

Eenvoudig te Onderhouden

Een ander voordeel van de Pro Garden 5-delige tuinset is dat deze eenvoudig te onderhouden is. Het materiaal is polypropyleen, wat betekent dat het bestand is tegen de elementen en niet zal vervagen of roesten. Het rattan-effect zorgt voor een prachtige uitstraling, maar vereist niet het onderhoud van echt rattan. Je kunt de set gemakkelijk schoonmaken met een vochtige doek en een mild reinigingsmiddel.

Pro Garden: Afmetingen en Levering

De afmetingen van de tafel zijn 54 x 54 x 40 cm (L x B x H) en de afmetingen van de stoelen zijn 58 x 57 x 89 cm (L x B x H). De set wordt geleverd met 2 kussens, waardoor je extra comfort hebt tijdens het loungen. De set bevat 1 tafel en 2 stoelen, waardoor het perfect is voor een kleine tuin of patio.

 

Voordelen:

 • Kleur: Antraciet met rattan-effect geeft een moderne uitstraling
 • Materiaal: Polypropyleen is duurzaam en lichtgewicht
 • Afmetingen: Perfect voor kleine ruimtes zoals balkons, terrassen en kleine tuinen
 • Draagvermogen: Tafel en stoelen hebben respectievelijk een draagvermogen van 65 kg en 120 kg, waardoor ze stevig en stabiel zijn
 • Comfortabel en stevig: De stoelen zijn ontworpen om comfortabel en stevig te zijn
 • Eenvoudig te onderhouden: Polypropyleen is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden
 • Levering bevat: Kussen voor extra comfort

Nadelen:

 • Kleur: Antraciet met rattan-effect kan saai zijn voor sommige mensen
 • Materiaal: Polypropyleen kan minder luxe aanvoelen dan andere materialen
 • Afmetingen: Het kan te klein zijn voor sommige mensen, afhankelijk van de ruimte waarin het wordt geplaatst.
 • Draagvermogen: Het draagvermogen kan beperkt zijn voor mensen die meer gewicht dragen
 • Eenvoudig te onderhouden: Het kan gevoelig zijn voor verkleuring bij blootstelling aan de zon, als het voor langere tijd wordt blootgesteld aan de zon zonder bescherming.
 • Levering bevat: Het kan zijn dat sommige mensen meer kussens willen voor extra comfort.

Als je op zoek bent naar de beste tuinset van 2023, dan is de Pro Garden 5-delige tuinset met kussens de juiste keuze. Deze set is comfortabel, stevig en eenvoudig te onderhouden. Het rattan-effect geeft de set een luxe uitstraling en de afmetingen maken het perfect voor een kleine tuin of patio.

 

NOG NIET OVERTUIGD?

Kijk hier naar vergelijkbare alternatieven

 
Adv. Bol.com Gardena