Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Comfortabeler wonen met een mooie serre!

Denk je aan een serre als toevoeging op je woning? Dat is een heel mooi voornemen, want een serre geeft veel extra ruimte en licht! De vraag is wel wat je voor glas moet laten plaatsen, want er zijn vele soorten en die hebben allemaal unieke eigenschappen. De eerste stap dus? Je laat je adviseren door één van onze ervaren glaszetters! Zo kom je tot een uniek plan op maat en dat voor een altijd eerlijke prijs!

De voordelen van een serre? Puur genieten!

Je kunt elke dag genieten van het uitzicht op je tuin, ook bij slecht weer. En een extra aanbouw zoals deze zorgt hoe dan ook voor meer licht in je woning. Nog een voordeel? Je creëert meer ruimte in je woning en dat biedt mogelijkheden om je woonkamer in te richten voor andere bezigheden. En het mooiste van alles? Een serre verhoogt de waarde van je woning en dat is altijd mooi meegenomen als je ooit van plan bent om je huis te verkopen.

Wat voor glas gebruik je voor de serre?

Een goede serre moet stabiel en veilig zijn. Je wilt immers niet zomaar dwars door de ruit kunnen vallen of slachtoffer worden van een inbraak. Bovendien wil je er niet rillen van de kou of geveld worden door zomerhitte. Daarom wordt er altijd gekozen voor dubbel (veiligheids-)glas en in sommige gevallen voor plexiglas (dit is geen glassoort, maar een kunststof). Deze materialen zijn sterk en isoleren goed! Ook bestaat de mogelijkheid om zonwerend dubbel glas te plaatsen, maar dan heb je in de zomer wel minder plezier van de warmte van de zon. 

Wat kost een serre?

De kosten voor het bouwen van een serre kunnen per opdracht verschillen. Want hoe groot moet de serre worden? Welke materialen moeten worden gebruikt en specifieker: welke glassoort wil je dat er wordt geplaatst? Moet het inbraakveilig zijn én zonwerend? Of alleen inbraakveilig? En wil je misschien ook een glazen dak? Dit soort vragen kunnen allemaal betrekking hebben op jouw wensen. Wat hierbij past? Een duidelijke offerte op maat! Nodig daarom een glaszetter uit en laat je door hem adviseren. Hij weet precies welke mogelijkheden bestaan voor een perfecte serre!

Glasprobleem Kwijt: voor een lokale expert in glas!

Een comfortabele en functionele serre: die bouwt zich niet vanzelf! Bovendien zijn er veel extra’s die je kunt laten toevoegen. Maak daarom snel een afspraak met een lokale glaszetter via Glasprobleem Kwijt, hét landelijk netwerk van professionele glaszetters. Even je telefoon pakken en en jouw verzoek komt meteen bij de juiste plaatselijke expert. Die komt zo snel mogelijk langs en hij voorziet je binnen de kortste keren van een aantrekkelijke offerte!