Vind jouw tuincentrum

Campanula

Het balkon of terras is een ideaal verlengstuk van de woning. Of het nu gaat om een klein balkon of een enorm dakterras; deze extra vierkante meters woonplezier zijn te mooi om niet te benutten. Met vrolijke zomerbloeiers, leuke potten en accessoires tover je deze ‘buitenkamer’ in mum van tijd om tot een waar vakantieparadijs, gewoon lekker thuis. Kies voor knallende Campanula’s! Dat is zes maanden lang genieten van heftige lila, paarse of witte bloemen!

Bloemrijk

De Campanula Addenda is een ideale balkon- of terrasplant en verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: lila, paars en wit. De plant heeft opvallend gevormde bloemetjes en bloeit tot ver in het najaar. Zet wat verschillende potten bij elkaar met paarse Campanula’s. Het resultaat is een prachtige paarse bloemenzee! Doordat de bloemetjes aan lange ranken groeien passen ze ook mooi in hanging baskets. Een saaie muur krijgt zo een kleurrijk gordijn!

Verzorging

Campanula’s vereisen geen intensieve verzorging. Zet ze op een zonnig plekje en geef ze regelmatig water. Denk er wel om dat de potten een drainage-gat hebben, zodat overtollig (regen)water weg kan stromen.