Vind jouw tuincentrum

Breng jouw kerstdorp tot leven

Voor de echte Lemax-fans kan kerst niet vroeg genoeg beginnen. De voorbereiding en uitbreiding van het dorp begint immers al vroeg in het seizoen. Daarom gaan we het vandaag over de volgende uitbreiding hebben: kabelbanen! Jouw dorp komt tot leven met kabelbanen die écht bewegen.

Miniatuur kabelbanen

Een kerstdorp in de winterse sfeer, daar horen uiteraard skiërs en skiliften bij. Je kunt jouw kerstdorp dit jaar uitbreiden met kabelbanen, gondels, skiërs en snowboarders. Zo breng je de kerststfeer helemaal tot leven! In de Lemax collectie 2017 vind je nu bijvoorbeeld de Jägerndorfer kabelbanen met bijpassende wintersporters. Om jouw dorp uit te breiden kun je ook losse Jägerndorfer attributen vinden, zoals masten en adapters. In jouw dorp begint de vakantie pas echt als de gondel rond gaat!

Lemax kabelbaan

Zetelbanen en kerst treinbanen voor jouw kerstdorp

De gondels die jouw miniatuurdorp sieren zijn dit jaar volledig uitgewerkt tot in de kleinste details. Daarnaast zijn de kersttreinbanen ook passend voor in jouw kerstdorp. Er zijn diverse soorten en kleuren wagens en locomotieven in de kerststijl te vinden. De treinen zijn identiek aan de echte treinen en maken zelfs geluid! Bewegende elementen en geluiden maken het miniatuurdorp realistisch en sfeervol. Dit jaar zijn de gondels en treinen ware eyecatchers!