Vind jouw tuincentrum

TuinTuin

Barbecues te koop in Limburg

Lisa Garden op 09-05-2019

De beste barbecues in Limburg zijn te vinden bij verschillende tuincentra, bijvoorbeeld bij het tuincentrum met een van de grootste assortimenten aan barbecues in Nederland: Tuincentrum Leurs. Naast authentieke houtskoolbarbecues vind je er ook professionele gasbarbecues, rookovens en de stijlvolle Big Green Egg. Doe ook mee aan een barbecue workshop om alles uit je barbecue te kunnen halen.

Assortiment barbecues:

Elke categorie barbecues is verkrijgbaar in verschillende maten en heeft zijn eigen voor- en nadelen. De experts in het Tuincentrum staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste barbecue.

Welke barbecue past het beste bij je?

De variatie aan soorten barbecues is tegenwoordig zo groot dat het moeilijk kan zijn om een keuze te maken. Een barbecue kopen is dus niet zomaar gedaan. Denk bijvoorbeeld aan de ruimte die je hebt voor de barbecue, of je voor het echte barbecuegevoel wilt gaan en of je de juiste stroomvoorziening hebt, of liever een verplaatsbare barbecue op gas wilt gebruiken. Misschien gebruik je al lange tijd een barbecue en wil je eens een rookoven of keramische barbecue gaan uitproberen. In de barbecueshop van Leurs is er voor iedereen een geschikte barbecue!

Het kiezen van de juiste barbecue

Met zoveel opties kan het moeilijk zijn om de juiste barbecue te kiezen. Denk aan de beschikbare ruimte, je voorkeur voor brandstof, en je kookervaring. Misschien wil je wel eens iets nieuws proberen, zoals een rookoven of een keramische barbecue. In onze winkel vind je voor ieder wat wils!

  • Elektrische barbecues: Elektrische barbecues zijn compact, produceren weinig rook en hebben geen gas of houtskool nodig. Ze zijn milieuvriendelijk en gemakkelijk te gebruiken, hoewel ze het authentieke barbecuegevoel misschien niet helemaal evenaren.
  • Gasbarbecues: Gasbarbecues zijn ideaal voor barbecue-liefhebbers en zijn eenvoudig te bedienen. Met een temperatuurregelaar voorkom je aanbranden en ze zijn gemakkelijk schoon te maken. Het nadeel is dat je gasflessen moet vervangen en dat ze over het algemeen duurder zijn.
  • Houtskoolbarbecues: Met een houtskoolbarbecue kun je traditioneel barbecueën met een echte rooksmaak. Hoewel het wat oefening vereist, heb je geen stroom nodig en hoef je niet te slepen met gasflessen. Een rookoven kan ook een authentieke rooksmaak geven aan je gerechten.

Wil je je barbecuevaardigheden nog verder verbeteren? Overweeg dan om enkele goede barbecue kookboeken aan te schaffen. Deze boeken bieden een schat aan recepten, tips en technieken om je barbecuegerechten naar een hoger niveau te tillen. Of je nu geïnteresseerd bent in klassieke barbecuerecepten, exotische smaken of gezonde opties, er is voor elk wat wils. Blader door onze selectie kookboeken en laat je inspireren voordat je deelneemt aan een van onze barbecue workshops.

​​​​​​​Barbecue workshops

Wil je het maximale uit je barbecue halen? Volg dan een barbecue workshop bij een tuincentrum in de buurt! De grillmasters leren je verschillende kookmethodes en laten je zien hoe je diverse gerechten kunt bereiden op de barbecue. Of je nu al weet welke barbecue je wilt kopen of nog twijfelt, deze workshops zijn leerzaam en inspirerend.

Adv. Bol.com Gardena