Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Barbecues te koop in Limburg

De beste barbecues in Limburg vind je bij Leurs in Venlo, het tuincentrum met een van het grootste barbecue-assortiment in Nederland. Naast authentieke houtskoolbarbecues vind je er ook professionele gasbarbecues, rookovens en de stijlvolle Big Green Egg. Doe ook mee aan een barbecue workshop om alles uit je barbecue te kunnen halen.
 

Assortiment barbecues bij Leurs

Bij Leurs kun je een keuze maken uit deze barbecues:

  • Gasbarbecues
  • Elektrische barbecues
  • Houtskoolbarbecues
  • Rookovens
  • Big Green Egg

De barbecues in elke categorie zijn er in verschillende maten en hebben allemaal zo hun voor- en nadelen. Uiteraard helpen we je graag bij de keuze bij het kopen van een barbecue.
 

Welke barbecue past het beste bij je?

De variatie aan soorten barbecues is tegenwoordig zo groot dat het moeilijk kan zijn om een keuze te maken. Een barbecue kopen is dus niet zomaar gedaan. Denk bijvoorbeeld aan de ruimte die je hebt voor de barbecue, of je voor het echte barbecuegevoel wilt gaan en of je de juiste stroomvoorziening hebt, of liever een verplaatsbare barbecue op gas wilt gebruiken. Misschien gebruik je al lange tijd een barbecue en wil je eens een rookoven of keramische barbecue gaan uitproberen. In de barbecueshop van Leurs is er voor iedereen een geschikte barbecue!

 

Elektrische barbecues

Het voordeel van elektrische barbecues is dat ze in zeer compacte uitvoeringen beschikbaar zijn, ze weinig rookontwikkeling hebben en je geen gasflessen of houtskool nodig hebt. Een elektrische barbecue is dus een zeer milieuvriendelijke optie en goedkoop. Het echte barbecuegevoel kan hierdoor wel ontbreken en het verplaatsen van de barbecue is niet zo makkelijk. Door wat rookhoutjes in folie in te pakken en op de barbecue te leggen kun je echter alsnog de rooksmaak krijgen!
 

Gasbarbecues

Gasbarbecues zijn ideaal voor de echte barbecue-fans, en zijn net zo eenvoudig te bedienen als een gewoon gasfornuis. Met een temperatuurregelaar zorg je ervoor dat je gerecht nooit meer aanbrandt en ze zijn eenvoudig schoon te maken. Ook kun je gasbarbecues binnen een tel automatisch ontsteken. Het nadeel van een gasbarbecue? Je maakt gebruik van gasflessen die regelmatig verwisseld moeten worden, een gasbarbecue zelf is over het algemeen ook wat duurder dan andere barbecues.

Houtskoolbarbecues

Een houtskoolbarbecue kopen zorgt ervoor dat je echt traditioneel kunt gaan barbecueën, met een echte rooksmaak aan je gerechten. Wel vergt het gebruik van houtskool wat oefening, maar je hebt geen stroom nodig, en je hoeft ook niet te slepen met gasflessen. Met een rookoven kun je je gerechten overigens ook een echte rooksmaak geven.
 

Barbecue workshops bij Leurs

Weet je al wat voor barbecue je wilt kopen? Dan is het natuurlijk leuk om zo veel mogelijk uit je barbecue te kunnen halen. Bij Leurs worden regelmatig Weber barbecueworkshops georganiseerd. De workshops duren 3,5 uur waarin de grillmasters je verschillende kookmethodes leren en je allerlei gerechten laten zien die je kunt bereiden op de barbecue, van authentieke vleesgerechten tot gezonde en gevarieerde maaltijden. Je kunt natuurlijk ook aan een workshop deelnemen voordat je een besluit maakt over welke barbecue je koopt.

Adv. Bol.com Gardena