Zwanenburg Kies andere plaats
Nieuwsbrief

Iedere maand een nieuwsbrief vol inspiratie, tuintips & exclusieve kortigen in tuincentra en voor webshops? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

Luna Connect: dé kerstverlichting van 2015

17 november 2015
Luca Connect koppelbarekerstverlichting voor binnen en buiten

Luna Connect: dé kerstverlichting van 2015

Met kerst wordt het weer tijd om uw huis en tuin optimaal te laten schitteren met de mooiste kerstverlichtingen, zoals met het handige kerstverlichting-systeem van Luna Connect. De kerstverlichtingen van Luna Connect zijn erg in trek vanwege de vele mogelijkheden om te decoreren, speciaal voor de fanatieke kerstversierders. Haal uw creatieve kant daarom naar boven tijdens de gezelligste tijd van het jaar en maak gebruik van decoratieve Luna Connect LED kerstlampjes; verkrijgbaar in allerlei betoverende kleuren en spetterende vormen, die geschikt zijn voor binnen- en buitenshuis!

Waarom zijn Luna Connect kerstverlichtingen zo geliefd?

Vele mensen die flink willen uitpakken tijdens de kerst om hun huis en tuin om te toveren tot een verlicht paradijs, kiezen vaak voor Luna Connect kerstlampjes. Luna Connect kerstverlichting is namelijk één van de veiligste en meest flexibele decoratieve kerstverlichting die te koop is bij veel tuincentra. Bovendien zijn de kerstlampjes energiezuinig. Het grootste voordeel is dat het Luna Connect koppelbare verlichting systeem makkelijk kan worden uitgebreid én een groot aantal accessoires kent. Zo heeft u eindeloos veel mogelijkheden bij het verlichten uw huis en tuin!

Maak van uw huis & tuin een blikvanger in 3 stappen!

Het Luca Connect kerstverlichting systeem werkt met drie stappen:

  • Stap 1: Start uw verlichtingsdecor altijd met de Luna Connect START producten, zoals de Start Connect en de startkabel. (De Luna Connect START producten worden geleverd met aansluiting op het lichtnet.)
  • Stap 2: Kies vervolgens zelf kerstverlichting uit om toe te voegen aan het verlichtingsdecor. Deze Luna Connect EXTRA producten zijn bijvoorbeeld lichtnetten, lichtsnoeren en lichtgordijnen.
  • Stap 3: Hier kunt u ervoor kiezen om de verlichting op te splitsen. Door de lichtkabel te splitsen, kunt u vanuit één aansluiting eenvoudig meerdere kanten op.

Bij stap 1 heeft u de basisverlichting. Bij stap 2 kunt u de kerstverlichting aansluiten die uw wilt, om zo uw creativiteit de vrije loop te laten. De laatste stap is alleen geschikt voor de échte fanatieke kerstversierders, om uw huis en tuin te laten onderscheiden van de buren.

Tips voor het gebruik van het Luna Connect systeem

  • Tip 1: Sluit maximaal 2000 Watt op één startkabel aan. (Het wattage van uw Luna Connect START product of EXTRA product staat op de verpakking van het product vermeld.)
  • Tip 2: De totale lengte van het systeem na de aansluitkabel mag 100 meter zijn.

Bekijk het Luna Connect aanbod online!

Met Luna Connect kerstverlichting kunt u alle kanten op: kiest u voor ingetogen, of gaat u helemaal los? Wat u ook kiest, het resultaat zal altijd verbluffend mooi zijn. Bekijk gerust het aanbod Luca Connect kerstverlichting op Tuincentrum Overzicht.nl, zodat u groots kan uitpakken dit jaar met het Luna Connect systeem en haar onbegrensde mogelijkheden!