Zwanenburg Kies andere plaats
Nieuwsbrief

Iedere maand een nieuwsbrief vol inspiratie, tuintips & exclusieve kortigen in tuincentra en voor webshops? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

Groene winterevenementen in december

6 december 2013
Groene winterevenementen in december

In de maanden november en december hoeft u zich geen moment te vervelen. Bij tuincentra door het hele land worden de meest spectaculaire kerst- en wintershows georganiseerd. Speciaal voor u als groenliefhebber hebben wij hieronder drie winterevenementen uitgelicht:

Christmas Fair Saints & Angels bij Tuingoed Folz Meeden 6-12 t/m 08-12
    13-12 t/m 15-12
Rotterdamse Oogst Markt Rotterdam 07-12
De Orchideeën Hoeve in kerstsfeer en meer! Luttelgeest 07-12 t/m 26-12
Workshopdag bij Tuincentrum Soontiens Eindhoven 07-12
Noorse kerst en WarmWaterLicht op Middachten De Steeg 10-12 t/m 15-12
Kerst op Kasteel Keukenhof Lisse 11-12 t/m 15-12
Pure Markt in het Amstelpark Amsterdam 15-12
Parkhof Swalmen in de romantische kerstsfeer Swalmen 15-12 & 22-12


Christmas Fair Saints & Angels bij Tuingoed Folz
Onder de noemer 'Saints & Angels' is ons tuingoed drie 'long weekends' lang - 29/30 nov - 1 dec èn 6-8 dec èn 13-15 dec - omgetoverd in een intieme Christmas Fair. 

Het accent ligt op oud, doorleefd en vooral 'anders'. Daarbinnen is de variatie groot. Van engelen tot heiligenbeelden, van fonkelende kroonluchters tot sfeervolle kandelaars, van glaswerk tot eeuwenoud kristal. 

Lees meer over de Christmas Fair Saints & Angels

Noorse kerst en WarmWaterLicht op Middachten
Traditioneel hult Middachten het kasteel in kerstsfeer en opent haar deuren voor bezoekers van 10 tot en met 15 december. Diverse salons worden dit jaar in Noorse stijl gedecoreerd en ook de kerstmarkt in de bijgebouwen heeft een Noors tintje. In de tuinen wordt het unieke evenement WarmWinterLicht georganiseerd.

Lees meer over de Noorse kerst en WarmWaterLicht

Pure Markt in het Amstelpark
Iedere 2e zondag van de maand vindt je in het mooie Amstelpark meer dan 70 bijzondere kraampjes op het gebied van ambachtelijke eten en drinken en een klein assortiment non-food. De Pure Markt wil je graag kennis laten maken met verschillende deelnemers die zich bezighouden met ambachtelijk en lekker eten. Op de markt vindt je pure producten, verkocht door de producenten zelf. Zij kunnen je informeren over de ingrediënten, herkomst en het productieproces.

Lees meer over de Pure Markt


* Bron: Tuinen.nl