Zwanenburg Kies andere plaats
Nieuwsbrief

Iedere maand een nieuwsbrief vol inspiratie, tuintips & exclusieve kortigen in tuincentra en voor webshops? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

Workshops op de Floriade

29 juni 2012
Workshops op de Floriade

Eens in de tien jaar wordt in Nederland de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade gehouden. Floriade 2012 in Venlo is een unieke, spannende en actieve beleving, gebaseerd op de bijdrage van tuinbouw aan onze kwaliteit van leven.

De Floriade leert de mens terug te keren naar de natuur en te leren van de natuur. Door Floriade 2012 wordt men zich meer bewust van de invloed van bomen, planten, bloemen, groenten en fruit (de tuinbouwsector) op de kwaliteit van het leven.

Door een bezoek aan Floriade 2012 kunt u op een leuke en leerzame manier, interactief ervaren hoe u als mens met de natuur (bomen, planten, bloemen, groenten en fruit) verbonden bent en welk gevoel dat geeft voor de kwaliteit van uw leven.

Workshops volgen

Op de Floriade is er de mogelijkheid voor bedrijven om interactieve workshops aan te bieden aan scholen. Deze kans konden wij met ons Groentekweekproject natuurlijk niet laten schieten. Daarom zullen wij vanaf juli 2012 Let's Grow Indoor workshops verzorgen op het Floriade terrein. 

Lees verder