Zwanenburg Kies andere plaats

Tuincentrumockenburgh.nl
(1) recensie

Logo Tuincentrumockenburgh.nl
  • Loosduinse Hoofdstraat 875
  • 2552 AH Den Haag
  • 070-3971173

Recensies Tuincentrumockenburgh.nl

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

marjan 02-11-2014

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

een geweldige fijne tuincentrum
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuincentrumockenburgh.nl?

Meer over Tuincentrumockenburgh.nl

Tuincentrumockenburgh.nl is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Den Haag, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrumockenburgh.nl is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Zuid Holland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Den Haag? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrumockenburgh.nl draaien: 070-3971173. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrumockenburgh.nl is gemiddeld met een 4 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!