Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Terug naar het overzicht

Kerstversiering assortiment Tuinderij Van den Heuvel Van Gennip B.V.

Kerstversiering

Bij Tuinderij Van den Heuvel Van Gennip B.V. in Nuenen, bieden ze een zeer gevarieerd assortiment van kerstversiering en kerstdecoratie. Laat uw huis schitteren met de mooie kerstversiering van Tuinderij Van den Heuvel Van Gennip B.V.. Van sfeervolle kaarsen tot indrukwekkende kerstboompieken, u kunt hier volop inspiratie opdoen voor uw eigen kerstpaleis. Vraag de medewerkers om u te adviseren over de mogelijkheden.
 

Kerstversiering kopen bij Tuinderij Van den Heuvel Van Gennip B.V.

Kerstversiering is in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Kerstverlichting
  • Kerstkrans
  • Kerstguirlande

Wilt u weten of Tuinderij Van den Heuvel Van Gennip B.V. in Nuenen de kerststal, het kersthuisje of de kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in kerstversiering.
 

Online kerstartikelen kopen

Ook online kun je vele kerstartikelen kopen om een gezellige kerstsfeer in je huis te creëren, zoals:

Klik gerust op één van de bovenstaande links of op deze link om het volledige aanbod online kerstartikelen te bekijken.
 

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van Tuinderij Van den Heuvel Van Gennip B.V.

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Noord Brabant bij Tuinderij Van den Heuvel Van Gennip B.V. zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingstijden en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Als u graag op een zondag langs zou willen komen, kijk dan bij de koopzondagen of ze open zijn zodat u niet voor een dichte deur komt te staan. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Tuinderij Van den Heuvel Van Gennip B.V. in Nuenen helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Tuinderij Van den Heuvel Van Gennip B.V.

Collse Hoefdijk 40
Nuenen, 5674VK

040-2831557