Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Terug naar het overzicht

Kerstartikelen assortiment Tuinderij Van den Heuvel Van Gennip B.V.

Kerstartikelen

Bij Tuinderij Van den Heuvel Van Gennip B.V. in Nuenen kunt u kerstartikelen kopen voor binnen- en buitenshuis. Al een geruime tijd voor de kerstdagen kunt u bij Tuinderij Van den Heuvel Van Gennip B.V. terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstballen, kerstcadeautjes, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen.

 

Kerstartikelen kopen bij Tuinderij Van den Heuvel Van Gennip B.V.

Kerstartikelen zijn in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Kerstbomen
  • Kerstverlichting
  • Kerstversiering
  • Kerstcadeautjes

Wilt u weten of Tuinderij Van den Heuvel Van Gennip B.V. in Nuenen de kersthuisjes, kerststal of kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in kerstartikelen.

 

Online kerstartikelen kopen

Ook online kun je vele kerstartikelen kopen om een gezellige kerstsfeer in je huis te creëren, zoals:

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van Tuinderij Van den Heuvel Van Gennip B.V.

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Noord Brabant bij Tuinderij Van den Heuvel Van Gennip B.V. zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingstijden en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Als u graag op een zondag langs zou willen komen, kijk dan bij de koopzondagen of ze open zijn zodat u niet voor een dichte deur komt te staan. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Tuinderij Van den Heuvel Van Gennip B.V. in Nuenen helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Tuinderij Van den Heuvel Van Gennip B.V.

Collse Hoefdijk 40
Nuenen, 5674VK

040-2831557