Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Zo richt jij je tuin knus in!

Met al dat mooie weer in het vooruitzicht wil je natuurlijk lekker knus in de tuin genieten. Maar hoe zorg je ervoor dat je je tuin een stukje aantrekkelijker maakt? Hier vind je enkele ideeën om alvast mee te nemen.

Stijlvolle en knusse tuinmeubels

Een tuin kan eigenlijk gewoon niet zonder fijne tuinmeubels. Een tuinset heb je in diverse groottes en uiteraard materialen. Bekijk welke tuinset helemaal bij jouw stijl past en ga ook eens naar een winkel (of buren/vrienden) toe om te kijken of je tuinmeubelen ziet die iets voor jou zijn. Investeer tijd om een tuinset te kiezen, deze ga je namelijk regelmatig gebruiken en dan wil je iets hebben wat jij persoonlijk het beste vindt zitten.

Tuinterras loungeset

Kleed de tuin aan met stijlvolle planten

Je wilt natuurlijk ook wat leuks hebben om naar te kijken in de tuin. Verwijder oude en/of saaie planten en ga rondkijken naar diverse leuke planten die de aandacht trekken. Let wel zorgvuldig op het onderhoud: sommige planten hebben een stuk meer aandacht nodig dan andere. Dat is zeker belangrijk wanneer je graag een onderhoudsarme tuin wilt hebben. Niet elke plant is daarbij geschikt voor alle seizoenen.

Leuke accessoires en aankleding

Accessoires gebruik je om op diverse plekken je tuin helemaal je eigen touch te geven. Je kunt het dus zo gek maken als je zelf wilt: plaats leuke trendy bakken en moderne lampen op diverse plekken in de tuin. Of kies voor een vuurkorf, barbecue of zelfs een heuse kookhoek. Als je geen inspiratie hebt, kan je langs diverse tuincentra gaan om de laatste tuintrends te bekijken.

Hou het overzichtelijk

Hoewel je geneigd kan zijn om je tuin te voorzien van allerlei mooie spullen, doe je er het beste aan om niet alles vol te zetten met spullen. Zo wordt het vooral een chaotisch tafereel waardoor je juist niet tot rust komt. Je kunt uiteraard wel afwisselen met bijvoorbeeld accessoires om zo nu en dan eens een andere uitstraling te geven aan de tuin.

Adv. Bol.com Gardena