Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Weber Experience Clubdag 2015!

Kunt u ook niet wachten tot het weer lekker genoeg is om weer heerlijk te gaan barbecueën? Begin binnenkort alvast met genieten van de barbecuesmaak. In augustus 2014 werd voor het eerst de Weber Experience Clubdag georganiseerd, na afloop werd er door de aanwezigen direct gevraagd naar een herhaling van deze dag. Daarom organiseert Weber Stephen Holland B.V. in samenwerking met Barbecue Exclusief op 11 april 2015 een nieuwe Weber Experience Clubdag! Ook deze clubdag zal plaats vinden bij de Weber Experience-store van Barbecue Exclusief in Delft.

Activiteiten Weber Experience Clubdag

De dag zal beginnen om 11:00u met een kopje koffie, thee of frisdrank. Het dagprogramma wordt aan u uitgelegd en dan kan het barbecue plezier beginnen. Deze clubdag zal bestaan uit diverse demonstraties, met vele recepten en presentaties. Op het kookplein zullen de hele dag door workshops en demo’s gegeven worden door de Grill Masters van Weber. U kunt genieten van allerlei lekkernijen die niet alleen gemaakt worden door de Grill Masters, maar ook door u! Er staan een aantal verschillende Weber barbecues en Weber smokers klaar waarmee u aan de slag kunt.

Inschrijven voor de Weber Experience Clubdag

Schrijf u nu in voor de Weber Experience Clubdag en leer barbecueën van de Grill Masters van Weber! Geniet van een dag vol heerlijke nieuwe recepten en handige barbecue tips en tricks. Probeer verschillende Weber barbecues en accessoires uit en vind de barbecue die bij u past! Inschrijven kan met het inschrijfformulier. De normale prijs voor dit overheerlijke evenement is €139,99, voor speciale clubleden is de toegangsprijs slechts €99,99!

Foto's Weber Experience Clubdag 2014

Foto's Weber Club ExperienceFoto's Weber Experience dagWeber barbecue tips

Adv. Bol.com Gardena