Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Maak kans op een vliegvakantie naar Jersey!

Na een tijd van veel drukte wordt het vanaf februari hoog tijd om je leven weer beter in balans te brengen. Goede voornemens als meer bewegen, minder eten en meer rust prijken steevast op de meeste lijstjes. Vergeet daarbij ook het interieur niet. Een groene omgeving draagt bij aan meer rust van lichaam en geest. Zo kom je ‘natuurlijk’ in balans.

Lichaam en geest 

Planten hebben invloed op mensen. Zo wel lichaam als geest heeft baat bij de aanwezigheid van planten in huis. Kamerplanten zorgen namelijk voor een goede luchtvochtigheid, produceren zuurstof en zuiveren de lucht. Gezondheidsklachten als hoofdpijn en vermoeidheid worden daarmee tegengegaan. Ook onze geest krijgt positieve impulsen dankzij kamerplanten. Onderzoeken tonen aan dat we ons veiliger, relaxter en opgewekter voelen wanneer we ons in een groene omgeving bevinden.

Groen in je vingers

Voor elk interieur en persoonlijke smaak zijn er boeiende planten te vinden. Groot, klein, romantisch, modern, kleurrijk… Bij het tuincentrum vind je een verrassend breed assortiment. Echte toppers zijn de (sterk) luchtzuiverende lepelplant (Spathiphyllum), de sfeervolle Areca-palm of de exotische bromelia. Alhoewel veel mensen denken dat groene vingers een must zijn om planten in huis te hebben, is het tegenovergestelde waar. De truc is om de zeer eenvoudige aanwijzingen (die op een steker of label staan bij de plant) te lezen en te volgen. Dat kan iedereen!

Balans-actie

Breng je in januari of februari een bezoekje aan een ‘Gek op Groen’-tuincentrum, dan maak je kans op een vliegvakantie naar het Kanaaleiland Jersey voor twee personen! Bij elke € 10,- aan planten krijg je een kanslot met een unieke code. Vul de code in op www.gekopgroen.nl en je maakt automatisch kans op de prijs! Op de website vind je tevens een overzicht van deelnemende tuincentra.

Kijk voor meer inspiratie en verkoopadressen op www.gekopgroen.nl.

Adv. Bol.com Gardena