Vind jouw tuincentrum

Wanneer het gazon bemesten vóór de winter?

Voordat de winter begint wil je het gazon een goede dosis aan voedingsstoffen meegeven. Daarom bemesten veel mensen hun gazon dan ook ruim voor de start van de winter. In de video van vandaag vertelt Jurgen wanneer je dit nog kunt doen en wat hier precies de voordelen van zijn!

Het gazon bemesten in september en oktober

In de video hieronder legt Jurgen je precies uit wanneer je het gazon kunt bemesten en waar je op kunt letten om dit zo goed mogelijk te doen en hier gedurende de winter profijt van te hebben. Bekijk de onderstaande video, dan weet je zeker dat je jouw gazon optimaal winter klaar kunt maken. Jurgen neemt het gehele stappenplan met je door om het gazon goed voor te bereiden op de aankomende winter.

Meer tips voor de overgang naar het koudere weer?

De zomer loopt op zijn einde en dat merken we al langzaam aan de temperaturen. Wij delen de komende dagen gelukkig meer tips om de tuin zo goed mogelijk voor te bereiden op het koudere weer. Er zijn verschillende voorbereidingen te treffen om te zorgen dat de planten de kou zo goed mogelijk door komen. Houd onze nieuwsberichten hiervoor in de gaten!