Vind jouw tuincentrum

TuinTuin

Verhuurder worden bij Campspace: Dit is wat je moet weten!

Lisa Garden op 24-05-2022

Als je op zoek bent naar een leuke manier om mensen kennis te laten maken met jouw omgeving, jouw leefruimte zo goed mogelijk te benutten, meer vrienden te maken en hier zelfs betaald voor te krijgen, dan ben je in de wieg gelegd voor een carrière als verhuurder bij Campspace. Meld je vandaag gratis aan en verhuur dat perfecte tentplekje in jouw tuin of het leegstaande tuinhuisje op een veilige en leuke manier aan reizigers, vakantiegangers en toeristen. 

Onze community groeit met de dag en steeds meer mensen kiezen voor avontuur in de buurt, in plaats van de wereld over te vliegen naar een duur hotel. Dat is namelijk niet alleen zonde van het geld, maar ook nog eens heel slecht voor het klimaat. Als verhuurder draag jij bij aan de mogelijkheid om ook in eigen land of werelddeel van een topvakantie te genieten. 
 

Bied jouw campspace aan

De mogelijkheden tot het verhuren van een campspace zijn uitgebreider dan je denkt. Op Campspace is er namelijk eindeloos veel mogelijkheid en vraag naar leuke plekjes om een tentje of camper neer te zetten. Ben je benieuwd of jouw ruimte geschikt is voor een advertentie op Campspace? Campspace kan worden gebruikt voor een enorme variatie aan plekken, zoals:

  • Ruimtes voor een tent. Dat kan simpelweg in jouw achtertuin zijn, maar ook op een weilandje in een groot natuurgebied!

  • Plekken voor voertuigen. Woon jij in een mooie omgeving en zou er nog wel een camper bij jouw huis kunnen staan, dan kun je die extra ruimte gemakkelijk aanbieden op Campspace.

  • Kleine accomodaties. Dat leegstaande tuinhuisje achter jouw woning, die luxe boomhut waar jouw kinderen niet meer naar omkijken of een ingerichte yurt zijn op Campspace allemaal welkom!
     

Voordelen van verhuren

Niet alleen bied je vriendelijke reizigers een leuke vakantieplek aan, aan het verhuren van jouw campspace zitten voor jou als verhuurder ook genoeg voordelen! Campspace zorgt voor bescherming van jouw eigendom en betalingen, waar je zelf niks voor hoeft te doen. Verhuurder zijn op Campspace betekent toegang tot een handig boekingsbeheerplatform, een slim reserveersysteem, gratis professionele fotografie van jouw campspace en uitstekende klantenservice. Bovendien ben je verzekerd van tijdige betaling en een veiligheidsplan voor jouw eigendom.
 

Ervaringen van verhuurders

Niet alleen voor kampeerders, maar ook voor onze verhuurders is het gebruikmaken van Campspace een onvergetelijke ervaring. Bekijk hier wat leuke ervaringen van een paar van onze hosts!

 

Luc

Campspace is een heel toffe uitlaatklep om door te geven wat ik persoonlijk voel. Door COVID-19 gingen mensen zich afvragen wat ze nog konden doen. Zo was er in één keer een spontane reactie van: we gaan naar buiten, we gaan de natuur in. En op dat moment bedacht ik me: ik heb veel plaats, en kan de rust van de natuur hier doorgeven. Ik kwam toevallig op Campspace, en dat was een perfecte combinatie. Ik kan er mijn creativiteit in kwijt om het aangenamer te maken, zonder druk. Ik vind het tof om bij de club te horen.

 

Quirien

Campspace biedt mij de mogelijkheid de mensen te bereiken die passen bij mijn plek. Ik mag mijn eigen concept "Back to Nature" uitdragen en Campspace omarmt dit, door prachtige, realistische beelden vast te leggen waardoor potentiële gasten de sfeer van de plek kunnen voorproeven. Het transparante en zeer benaderbare contact met het Campspace team werkt heel erg fijn. De ultieme partner om deze mooie plek te kunnen delen met mede natuurliefhebbers die hiervan willen genieten!

 

Adv. Bol.com Gardena