Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Urban jungle tuintrend 2020

Smartphones, laptops, tablet en beacons zijn tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Kinderen weten steeds op jongere leeftijd hoe ze een spelletje moeten spelen op een tablet. Het lijkt wel alsof ons leven zich volledig in de digitale wereld plaatsvindt Gelukkig zijn er genoeg mensen die bewust zijn van de hoeveelheid tijd die ze op hun smartphone spenderen. Steeds meer ouders proberen hun kinderen te beperken in de tijd dat ze op hun smartphone mogen zitten. Kinderen leren sociaal gedrag aan door buiten te spelen met vrienden. Daarbij is het belangrijk dat kinderen voldoende bewegen, om overgewicht te voorkomen. Een tuin is de perfecte oplossing om even te ontsnappen aan de drukke digitale wereld. 

 

Vergeet je tuin niet!

Of je nu een voorstander bent van een wilde tuin vol met vrolijke bloemen of voorkeur geeft aan een strak tuinontwerp, de inrichting van je tuin is net zo belangrijk als je interieur. Een tuin is tenslotte het verlengstuk van je woning. Door de snelheid van verandering in technologie, voelen steeds meer mensen zich genoodzaakt om zich af en toe terug te trekken. Ongestoord een boek lezen in je tuin, zodra de eerste zonnestralen van de lente verschijnen of glühwein drinken rondom een zelfgemaakt kampvuur zijn leuke activiteiten voor buiten. 

Moderne tuin

Wees origineel

De behoefte voor rust en ruimte groeit sterk. Zowel kamer- als tuinplanten zijn populair in veel huishoudens. De inrichting van de tuin wordt helaas nog wel eens vergeten. Het leven is druk. Werk, een opleiding, een bezoek aan de tandarts en dagelijks boodschappen doen zorgen ervoor dat een tuin onderaan je prioriteitenlijstje komen te staan. Tuincentrumoverzicht.nl helpt je daarom een handje, door de tuintrends van 2020 aan jou te verklappen. De eerste tip: werk met verschillende soorten materialen. Probeer je horizon te verbreden en laat je inspireren in dichtsbijzijnde tuincentra om te zien wat de mogelijkheden zijn. Een perfect gemaaid gazon is niet meer van deze tijd. Ontwerp je eigen 'urban jungle' door gebruik te maken van houten kratten, kunstgras en geef je buitenmuur een vrolijke aparte kleur. 

 

 

Adv. Bol.com Gardena