Vind jouw tuincentrum

Tijd om het terras op te gaan!

We zien het zonnetje gelukkig steeds vaker. Om dat te vieren is het de hoogste tijd om het terras klaar te maken! Lekker uit de wind op het terras genieten van de eerste zonnestralen, dat doe je natuurlijk het beste in een kleurrijke omgeving. Daarom gaan we de tuin of het balkon nét een beetje extra opfleuren!

Tijd voor nieuwe bloemen!

Na de lenteschoonmaak is het tijd voor nieuwe aanwinsten op het terras. De maand april is het perfecte moment voor viooltjes, madeliefjes en de stengelloze sleutelbloem (Primula aucalis). Naast vrolijk bloeien, kunnen deze bloemen namelijk ook tegen een beetje nachtvorst. Ze kunnen in de volle grond, in potten, of in hangbakken op het balkon. 

Terrasmeubelen | Tuincentrumoverzicht.nl

Vergeet de tuinplant van de maand niet

De Clematis, tuinplant van de maand april, staat nu misschien nog niet volledig in bloei, máár binnenkort heb je een wand vol bloemen! Tot die tijd is ook de Mandevilla een prachtige bloeier die jouw terras een echte oppepper kan geven. De balkonplant van het jaar 2017, de hangbegonia kan half mei ook naar buiten om het plaatje compleet te maken!

Balkonplanten

Geniet van de lente op jouw terras!