Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Stijlvolle eikenhouten tafels

In de huis- of eetkamer is een mooie eettafel onmisbaar. Nog mooier is het om de natuur terug te laten komen in je interieur. Door gebruik te maken van meubels van natuurproducten zoals eikenhout krijgt je interieur een prachtige uitstraling. De eikenhouten tafels gaan niet alleen lang mee, met de jaren krijgen ze een geheel eigen uitstraling.

Drie bijzondere tafels

Aan de robuuste boomstamtafel Birmingham kun je met de hele familie dineren. In de tafel zie je de originele vormen van de boomstam terug, iedere tafel is dus uniek. Het onderstel geeft het interieur direct een industriële uitstraling door het zwart gepoedercoat staal. Ons aanbod gaat ieder seizoen weer met de nieuwe trends mee, zo ook met de laatste trend: vierkante tafels. Je ziet ze de laatste tijd steeds vaker voorbijkomen. De vierkante eettafel Newport is een prachtige tafel die niet veel ruimte inneemt en dus in vrijwel iedere huis- of eetkamer past. De stalen poot is kenmerkend in het industriële thema. Bent u op zoek naar een ronde eettafel? Kijk dan niet verder. De ronde industriële tafel Oxford uit onze collectie is een mooi exemplaar. Deze tafel is verkrijgbaar met een diameter van 100 tot 160 centimeter. Zo is deze geschikt voor kleine en grote gezinnen. Ook deze tafel kenmerkt zich aan het stalen onderstel.

 

Zelf samenstellen

Alle tafels kun je volledig naar wens samen laten stellen. Zo zijn de onderstellen beschikbaar in zwart, wit of antraciet, en kun je ook de lengte zelf uitzoeken. De boomstamtafel Birmingham is zelfs tot vier meter beschikbaar, dan past echt de hele familie aan tafel. Het tafelblad is beschikbaar in 14 kleuren. Een greep uit het kleurenpalet:

  • Charcoal
  • Havanna
  • Oyster
  • Skygrey
  • White geborsteld
  • Walnut

Wil je eerst even de kleuren op je gemak bekijken? Vraag dan gratis een houtmonster aan. Alle tafels die wij verkopen hebben twee jaar garantie.

Nog meer inspiratie

Toch op zoek naar een andere vorm? Bekijk dan ook de andere boomstamtafels, met onder andere een rechthoekige boomstamtafel met kruisonderstel. Ook verkopen wij ronde industriële tafels, deze zijn goed geschikt voor de iets kleine woon- of eetkamer. Deze ronde tafels zijn ook geheel naar wens samen te stellen!

Adv. Bol.com Gardena