Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Smart System producten van GARDENA

Het gazon is altijd netjes gemaaid, de tuinplanten krijgen op het juiste moment water en zelfs het licht springt op het juiste moment aan. Met de GARDENA app kun je bovendien alles wat er in de tuin gebeurt goed in de gaten houden.

GARDENA Smart System

Het GARDENA Smart System werkt met de GARDENA smart app waarop alle slimme apparaten in de tuin op aangesloten kunnen worden. De volgende producten kun je hierop aansluiten:

  • Smart Sensor
  • Smart Water Control
  • Smart Besproeiingscomputer
  • Robotmaaier

Bovendien kun je niet alleen je robotmaaier op vaste tijden het gras laten maaien, maar ook nog een keertje extra laten maaien als het nodig is. Aan de hand van de GARDENA Smart Sensor wordt onder andere de temperatuur en vochtigheid van de bodem gemeten, zodat er precies de juiste hoeveelheid water gegeven kan worden. Via de app kun je alle instellingen eenvoudig aanpassen. Zo wordt tuinieren wel erg makkelijk!

GARDENA Smart Gateway

Alles in de tuin begint met de Smart Gateway. Door deze te verbinden met je router en de app kun je de andere systemen van GARDENA bedienen. De Smart Gateway kun je bijvoorbeeld kopen in combinatie met de Water Control Set. Op de Gateway kun je alle apparaten van GARDENA aansluiten. Als er belangrijke berichten zijn word je hiervoor ook op de hoogte gebracht via een push-melding. Aan de smart app kun je ook andere merken verbinden, zoals de buitenbewarkingscamera’s van Netatmo.

Slimme bewatering van GARDENA

De Gateway is aangesloten en de app is geïnstalleerd. Tijd om de tuin in te gaan. Met de slimme sensoren en besproeiingssystemen van GARDENA krijgt de tuin op precies het juiste moment water. De Smart Sensor meet de temperatuur, bodemvochtigheid en lichtintensiteit en bepaalt dan hoeveel water er gegeven moet worden. Deze informatie wordt doorgestuurd naar de Smart Water control. Als het regent, worden de sproeiers dus niet aangezet, dat scheelt niet alleen water, maar ook energie. Je kunt de frequentie van bewatering altijd aanpassen via de app.

Bedien je robotmaaier via de app

Ook je robotmaaier kun je aansluiten aan het Smart System. Via de app stel je de dagen en tijden in waarop het gras gemaaid moet worden. Wil je je robotmaaier droog houden? Ook dit kun je aangeven in de app, zodat de sproeiers even uit staan als er gemaaid wordt.

Weet alles van de tuin

De informatie die het Smart System aan elkaar doorgeeft houdt hij natuurlijk niet voor zichzelf. De Smart Sensor stuurt informatie naar de app over de staat van de bodem, de temperatuur en het vochtgehalte. Bovendien blijft het systeem leren, zodat hij zijn bewatering nog preciezer kan toepassen. Je kunt een oneindig aantal Smart Sensoren in de tuin plaatsen, handig als je de tuin hebt opgedeeld in verschillende zones.

Smart System bij 50five

Bij 50five.nl vind je alles om je GARDENA Smart System compleet te maken. Bij de producten kun je ook duidelijke omschrijvingen lezen. Bovendien kun je elk product bij 50five wel 55 dagen uitproberen. Bevalt het product niet? Dan kun je het kosteloos terugsturen.