Vind jouw tuincentrum

Origineel kerstcadeautjes inpakken

Nu de Sint weer het land uit is, komen de kerstartikelen weer van zolder! Ook worden er weer cadeautjes gekocht. Heb jij al kerstcadeautjes in huis, maar nog geen originele manier om het in te pakken? Misschien heb je wat aan deze tips!

1. Auto met kerstboom

Auto met kerstboom

Teken een leuk figuurtje op het pakketje, zoals een auto. Hier kun je wat creatiefs bij verzinnen, bijvoorbeeld een kerstboom op het dak om in de stijl van kerst te blijven.

2. Een cadeaubox

Een cadeaubox

Stop je cadeau netjes in een mooie box met feestelijke knoopjes of iets anders kerstachtig. Leuk om te geven en om te krijgen!

3. Halve kerstboom

Halve kerstboom

Het is heel vrolijk om een halve kerstboom uit het cadeaupapier te knippen en om te vouwen. Je kunt een tweede laag cadeaupapier om het cadeau heen doen om een leuk printje toe te voegen aan je kerstboom.

4. WC rolletje

WC rolletje

Heb je een klein cadeautje voor een geliefde? Dan is het enig om dit in te pakken in een wc rolletje. Volg de stappen en je hebt een leuke verpakking die je dan zelf kunt versieren met mooie kerstkleurtjes en strikjes.

5. Krantenpapier

Krantenpapier

Heb je nog oude kranten in huis liggen? Deze budget manier om je cadeautjes in te pakken, staat ook nog eens stoer onder de kerstboom. Bind er een leuk lintje omheen met de letter van de naam voor wie het cadeau bestemd is. Hoe origineel is je cadeau dan?

6. Krantenknipsels

Krantenknipsels

Als je dan nog kranten over hebt, kun je ze knippen of scheuren en op het cadeaupapier plakken in de vorm van een kerstboom. Natuurlijk kun je zelf ook een leuk vormpje bedenken en het in die vorm opplakken.

7. Rudoph the rednose reindeer

Rudoph the rednose reindeer

Pak je cadeautje in een papieren zak in en maak er een rendier van. Knutsel wat leuke ogen, rode neus en hoorns uit en je hebt Rudolph!

8. Woordzoeker

Woordzoeker

Houdt diegene van woordzoekers? Dan is dit een hele originele manier om je cadeautje in te pakken. Je kunt er ook nog andere leuke zoekwoorden in verstoppen!

9. Black and white

Black and white

Ben je creatief en vind je het leuk om zelf tekeningetjes te maken? Versier dan je kerstcadeaupapier met eigen kerstballen, bomen of leuke quotes!

10. Strikjes

Strikjes

Voeg een leuke strik toe aan je cadeau! Maar hoe doe je dat? Volg deze stappen en je hebt een mooie strik voor op je cadeau of naamkaartje!

Succes met inpakken!