Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Maak je huis zomerklaar met Riverdale

De zomer komt er weer aan! De zon gaat steeds vaker schijnen, de temperatuur gaat omhoog en de avonden worden langer. Tijdens de zomer zit je het liefst urenlang in de tuin te genieten van de zon. Maar de binnenkant van je huis is minstens zo belangrijk. Het wordt weer tijd om je woning aan te passen voor de zomerse temperaturen en kleuren. Om dit zonnige seizoen goed te verwelkomen is je woning zomerklaar maken de ideale oplossing!

Zit je met je handen in het haar omdat je niet weet waar je moet beginnen? Begin dan eenvoudig. Start met het opruimen van de winterspullen, het is nu tijd voor de zomer! Haal de winterjassen van de kapstok en vervang deze door de luchtige zomerjassen op te hangen. Weg met de winterse kledij, door de zomerkleding van zolder te halen krijg je gelijk zin in de zomer!

Opruimen en weggooien! Bekijk wat je al lange tijd niet meer hebt gebruikt. Ja, daar hoort ook dat ene item bij dat je had gekocht maar nooit hebt gebruikt omdat het toch niet zo handig of leuk was als je gedacht had. Wat je niet meer wilt hebben kun je weggeven of verkopen. Zo heb jij een opgeruimd huis en verdien je er zelf misschien nog wat aan!

Nu de zomer eraan komt switchen mensen van een warm, winters interieur naar meer licht in huis met eventueel wat kleuraccenten. Toch kan het lastig zijn om een gezellige, zomerse sfeer te creëren. Riverdale komt met de Summer Chic zomercollectie van 2021. Een moderne, stijlvolle en elegante collectie die jouw interieur op een modieuze wijze zomerklaar maakt.

Nog geen voorjaarsschoonmaak gehouden? Dan is het tijd om daar nu mee te beginnen. Maak je huis weer lekker fris voordat de zomer begint. Geef de woonkamer een extra sopje, maak de keukenkastjes leeg en ruim ze op met nieuwe lade organizers en opbergers. Haal je winterse vloerkleed uit de woonkamer en vervang deze door een luchtig zomers vloerkleed van Riverdale!

Geef je interieur een zomerse uitstraling met ton sur ton! Wat is dat nou eigenlijk? Door van één kleur verschillende tinten te gebruiken in je huis kan dat je woonkamer in een mum van tijd omtoveren in een sfeervolle ruimte. Creëer een leuke hoek met meubels in dezelfde kleurtinten. Door opvallende stoelen, poefen en kasten en andere Riverdale woonaccessoires te gebruiken geef je je interieur al gelijk een enorme upgrade. Riverdale komt met nieuwe kleuren die jouw interieur een boost geven. American walnut, dark noir, ingetogen neon-tinten in groen, roze en oranje en een combinatie met goud en zwart. Riverdale maakt ton sur ton mogelijk voor ieder interieur. Van diepe, volle kleuren tot lichte, vrolijke kleuren. Met zomerse kleuren en de bijpassende meubels van Riverdale is jouw interieur helemaal klaar voor de zomer!

Adv. Bol.com Gardena