Vind jouw tuincentrum

Opzet kerstshows begonnen

Bij Tuinland in Assen ligt de kerstversiering al een tijdje klaar. Het opbouwen van een kerstshow duurt ongeveer 7 weken, een vroege start is daarom erg belangrijk om een goede show neer te kunnen zetten. De tuincentra pakken goed uit, dus je bent zo een middagje zoet tussen de kerstdorpjes en de opgetuigde bomen. Bij het Tuincentrum Osdorp staat een heuse bewegende ijsbeer. Ook worden de kersttrends van 2018 gepresenteerd, je kunt dus volop inspiratie opdoen voor je eigen kerstsfeer in huis!

Start kerstshows tuincentra

Bij veel tuincentra opent de kerstshow half oktober, waaronder Intratuin en Avri Bloem & Tuincentrum. Tuincentrum Coppelmans opent zijn deuren al op 1 oktober. Als je niet zo lang kunt wachten, kun je al vanaf 27 september bij Tuincentrum Leurs terecht, of vanaf 29 september bij Tuincentrum Daniëls.

 

Kersttrends 2018

Met de kersttrends van 2018 kun je weer genoeg inspiratie opdoen om de kerstboom prachtig te versieren. We hebben er een paar op een rijtje gezet!

  • Winter wonderland. Als het geen witte kerst wordt, dan haal je hem gewoon naar binnen. Rustig wakker worden met lichtblauwe en warmbruine ornamenten waarmee je je even in een pittoresk sneeuwlandschap waant.
  • Klassieke kerst. De combinatie van rood, groen en goud zal nooit uit de gratie gaan. Pak de cadeautjes in (of gebruik lege doosjes) met rood en groen kerstpapier en leg ze onder de kerstboom, Oh Denneboom…
  • Rustieke kerst. Met koperen kerstballen houd je nog even de herfst vast in huis. Zet de boom op een houten verhoging voor een extra rustiek element of combineer met zilveren slingers en stoffen kerstversiering.
  • Romantische kerst. Geen fan van felle kleuren? Ga dan voor een romantische kerstboom met pastelkleuren. Een zachtroze piek, zilverwitte hangers en dan de kaarsjes aan…
  • Je eigen kersttrend. Zelfgemaakte kerstballen, kerstkransjes, drie soorten slingers: de fijnste kerst heb je natuurlijk met een persoonlijke kerstboom!