Vind jouw tuincentrum

Open Tuindagen en Burendag

Het Hoveniers & Groencentrum Wenninkhof besloot in maart de Open Tuindagen te verplaatsen naar het najaar, aangezien de temperaturen in het voorjaar nog onder het nulpunt verbleven. Volgend weekend is het dan zover: op zaterdag 22 en zondag 23 september zijn alle tuinliefhebbers uitgenodigd om rond te snuffelen in het tuincentrum in Winterswijk. De hoveniers van Wenninkhof geven je graag tips om de tuin te verzorgen na de aanhoudende drogen. Aanwezig zijn onder andere ook Ten Dolle Tuinmachines en BPG Overkamp Bouwmaterialen. Ook kun je je tuingrond of vijverwater laten testen, breng daarvoor een potje mee met wat vijverwater of grond.

De Open Tuindagen zijn op zaterdag 22 september van 10.00 tot 16.00 uur en op zondag 23 september van 11.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis.

 

Burendag

Op zaterdag 22 september is het ook weer Burendag! Fleurop Interflora Nederland heeft een samenwerking opgezet met kwekerscollectieven van seizoensbloemen en Alstroemeria. Het Nationale Burenboeket is een mooi gebaar om je buren te bedanken, of om gewoon eens bij ze aan te kloppen. Van de opbrengst gaat €2,50 per boeket naar het Oranjefonds.