Vind jouw tuincentrum

Met gemak een frisgroen gazon

Een frisgroen gazon hebben, is niet moeilijk. Sterker nog, dit voorjaar is het zelfs een fluitje van een cent. Vanaf april doet een beetje Pokon wonderen voor elk gazon. De compleet vernieuwde gazonvoeding geeft namelijk resultaat binnen een week en bevat voor maar liefst vier maanden voedingsstoffen. Wanneer gras voldoende voeding heeft, blijft het gezond en sterk. En dat levert een frisgroen gazon op.

Graspower

In het voorjaar begint gras te groeien en wordt het gazon regelmatig gemaaid. De hergroei kost een grassprietje veel kracht en energie. Het heeft daarom behoefte aan een powerhapje. Pokon komt dit voor met een vernieuwde gazonvoeding met verbeterde receptuur. Het gras krijgt daarmee, vier maanden lang, precies de juiste voedingsstoffen die het nodig heeft. Bijkomend voordeel is dat mos en onkruid in een gezond en gevoed grasveld nauwelijks kans krijgen. Het beste kun je het gazon in de ochtend of avond voeden en besproeien.

Hulp

Voor gazonbezitters die in hun grasveld (bijvoorbeeld door schaduw) toch mosplekken of onkruid aantreffen is er ook goed nieuws. Pokon heeft specifieke producten die hulp bieden. Pokon Mos Weg! en Pokon Onkruid Weg! bevatten speciale ingrediënten waardoor mos en onkruid verdwijnt en gras verschijnt.