Vind jouw tuincentrum

TuinTuin

Haal het beste uit je buitenruimte deze zomer

Lisa Garden op 25-06-2023
De zon begint weer te schijnen en de temperaturen stijgen. Het is de perfecte tijd om je tuin of balkon om te toveren tot een sfeervolle buitenruimte. Of je nu graag ontspant, geniet met vrienden van gezellige avonden of speelt met je kinderen, de juiste inrichting maakt het verschil. In dit blog delen we enkele tips om jouw buitenruimte om te toveren tot een waar paradijs.
 

Creëer een sfeervolle ambiance met solar tuinverlichting

De juiste verlichting kan een wereld van verschil maken in jouw buitenruimte. Solar tuinverlichting biedt een duurzaam en stijlvol alternatief. Deze verlichting werkt op zonne-energie en heeft geen bekabeling nodig. Plaats de solar lampen langs je tuinpad of rondom je terras of balkon voor een warme en uitnodigende sfeer. De energie die overdag wordt opgeslagen, wordt 's avonds omgezet in prachtig licht, waardoor je kunt genieten van een gezellige ambiance zonder extra energiekosten.
 

Blijf ‘s avonds en ‘s winters lekker warm

Wil je ‘s avonds als het wat frisser wordt nog lekker buiten zitten? Kies dan voor een Cosi gaslantaarn. Deze stijlvolle lantaarns werken op gas en zijn eenvoudig te bedienen. Deze trendy gaslantaarns zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en formaten, waardoor je altijd een passend exemplaar vindt dat bij jouw buitenruimte past.
 

Maak plezier met speelgoed voor in de tuin

Voor kinderen is het heerlijk om lekker buiten te spelen. Buitenspeelgoed stimuleert niet alleen de creativiteit en beweging, maar zorgt ook voor urenlang speelplezier. Denk bijvoorbeeld aan een trampoline, schommel, modderkeuken of leuke spelletjes zoals houten jeu de boules. Zorg ervoor dat het speelgoed veilig en duurzaam is, zodat je kinderen zonder zorgen kunnen genieten van het buitenleven. Met de juiste inrichting maak je van je tuin of balkon een oase van ontspanning en plezier. 
 
Buitenruimte inrichten
Adv. Bol.com Gardena