Vind jouw tuincentrum

GroenRijk Midzomer Tuinfeest

GroenRijk viert dit jaar haar 20-jarig bestaan en dat vieren zij met ECOstyle, WOLF-Garten en HozeLock, die ieder ook hun eigen feestje hebben. Centraal in deze unieke samenwerking staat het plezier wat u in de tuin kan beleven. Aandacht voor de tuin en alles wat daar bij komt kijken in een feestelijke sfeer. Zelfs aan uw huisdier wordt gedacht! Hoe kunnen we zo’n feest beter tot stand brengen dan met een groots evenement in de Tuinen van Appeltern!

Het GroenRijk Midzomer Tuinfeest vindt plaats rond de langste dag van het jaar, op 23 juni 2012. Vanaf 11.00 uur is iedereen van harte welkom, jong en oud krijgt deze dag de mogelijkheid om nieuwe ervaringen op te doen. Een hele bijzondere dag vol workshops, lezingen en activiteiten. Er is voor ieder wat wils: tuin- en vijveronderhoud en -verzorging, uitleg over het gebruik van goed gereedschap en de juiste producten, styling en decoratie, verzorging van huisdieren, informatie over bloemen en planten... Rob Verlinden is aanwezig met Robs Groenshow en natuurlijk worden de kinderen niet vergeten. Zij gaan knutselen en een speurtocht doen, ze mogen met hun huisdier op de foto en meedoen met de kruiwagenrace! Op het GroenRijk plein kunt u naar hartenlust profiteren van de speciale Tuinfeestaanbiedingen. Het GroenRijk Midzomer Tuinfeest wordt een evenement waar u de tuin kan zien, horen, ruiken en voelen. Deze dag wordt muzikaal ‘live’ ondersteund door Radio 10 Gold!

In alle GroenRijk tuincentra wordt uitgebreid aandacht besteed aan dit grote evenement. Bij aankoop van een product van ECOstyle, WOLF-Garten of HozeLock bij GroenRijk, ontvang u een unieke activatiecode. Op de website groenrijk.nl is een speciale pagina gemaakt waar alle ’ins and outs’ over het Midzomer Tuinfeest staan. Hier kunt u de activatiecode activeren en zo direct aanmelden voor het evenement en eventueel meteen inschrijven voor de workshops. Uiteraard zijn er ook kaarten te koop à € 19,95. De dag is inclusief entree van de Tuinen van Appeltern, parkeermunt, koffie/thee en gebak, lot voor de loterij met leuke prijzen, muziek, entertainment en tal van leuke activiteiten! De pers nodigen wij uiteraard gratis uit, u kunt u aanmelden op [email protected] Honden mogen gratis mee. Aan het eind van de dag gaat iedereen naar huis met een goed gevulde goodiebag! Er worden die dag minimaal 2.500 bezoekers verwacht. Zo’n feest wilt u toch niet missen?

Graag tot ziens op 23 juni a.s.!