Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Fruitbomen kopen

Samen met het gezin lekker appels, peren of zelfs ander fruit plukken is hartstikke hip! Veel mensen kopen tickets voor een plukboerderij om dit fruit te plukken, maar met uw eigen fruitboom is dit straks verleden tijd. Koop nu uw fruitboom bij ons tuincentrum in Oosterhout

Fruitbomen kopen Brabant: ontzettend veel keuze!

Fruitbomen zijn er in allerlei soorten en maten. Wellicht heeft u niet direct gedacht aan een fruitboom in de tuin toen u planten ging kopen bij een tuincentrum in de buurt. Toch is het mogelijk om in Nederland fruitbomen te planten en hier daadwerkelijk fruit van te kunnen plukken. In Nederland is het onder andere mogelijk om de volgende planten te plaatsen en hier de vruchten van te plukken. 

Kom gerust langs om ons gehele aanbod fruitbomen in Brabant te bekijken. Fruitbomen kopen in Brabant doet u natuurlijk bij Tuincentrum Kolbach in Oosterhout. Ons assortiment is hartstikke ruim en zal u verrassen!

Perenboom | Tuincentrum Overzicht.nl

Fruitbomen online bestellen

Wist u dat het ook mogelijk is om fruitbomen online te bestellen? Deze worden dan snel en gemakkelijk thuisbezorgd en u hoeft zich geen zorgen te maken over het vervoeren hiervan. Het vervoeren kan namelijk nog weleens wat problemen met zich mee brengen. Fruitbomen zijn als ze jong zijn namelijk erg kwetsbaar. Planten die ook erg gevoelig zijn met het vervoeren na aankoop, zijn cactussen. Cactussen kunnen hun stekels namelijk overal in de auto achterlaten. Wilt u een cactus kopen? Ook dan komt u natuurlijk naar Tuincentrum Kolbach. 

Als u een fruitboom plant in uw tuin, dan hoeft u natuurlijk (bijna) niet meer naar de supermarkt voor bijvoorbeeld appels of peren. U heeft vrijwel altijd appels of peren in huis en u heeft ook nog eens een prachtige boom staan in de tuin. Allemaal redenen om een fruitboom te kopen dus!

Adv. Bol.com Gardena