Vind jouw tuincentrum

Frisse kleuren, zomers gevoel

De zomer komt eraan. Tijd voor kleur! Fris je tuin, balkon of terras op met potten in vrolijke kleuren zoals roze, lila, paars, zalm en wit. Nieuw bij Multicoloro zijn de potten in pasteltinten: soft pink, soft lila, soft mint en soft blue. Daarmee kun je eenvoudig en snel een eigentijds kleuraccent aan je tuin, terras of balkon toevoegen.

Mix & match

De potten van Multicoloro zijn er in verschillende vormen, maten en kleuren, die onderling goed te combineren zijn. Met (bloeiende) planten maak je het plaatje helemaal af. Vul bijvoorbeeld soft pink en soft lila potten (type Vasi) met roze bloeiende planten voor een romantische sfeer op je balkon of terras. Of creëer een spannend contrast met oranje tuinplanten in paarse potten. Op-en-top zomer! Voor een rustige, minimalistische uitstraling beperk je je tot één kleur; een verzameling witte potten met witte bloeiende planten oogt bijvoorbeeld heel stijlvol. De terracotta schaal (type Ciotolone) is heel geschikt voor vetplanten – mooi als blikvanger op de tuintafel.

Jaarrond

De potten uit de Multicoloro-collectie hebben hun kleur te danken aan milieuvriendelijke verf (op waterbasis en oplosmiddelvrij). De potten zijn stevig en bijzonder geschikt voor alle seizoenen. Voor een goede afwatering zijn ze voorzien van een bodemgat. De potten kunnen lichte nachtvorst verdragen. Zet ze echter bij strenge vorst op een beschut plekje of in een vorstvrije schuur of garage.

Meer informatie via www.potterie.eu