Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Drie prachtige rotan stoelen voor in de tuin

Het warme weer zit er weer aan te komen! Als het in de zomer net zo warm gaat worden als vorig jaar dan zul je naar alle waarschijnlijkheid veel buiten zijn en zitten. Dan wil je natuurlijk wel comfortabele loungestoelen hebben waarop je lekker comfortabel kunt zitten. Voor dit doeleinde zijn rotan stoelen voor buiten buitengewoon ideaal. Nog een voordeel van de stoelen die gemaakt zijn van rotan: ze zijn prachtig! Ook zijn ze verkrijgbaar in diverse soorten.

 

Zo zou je kunnen kiezen voor een vlinderstoel die gemaakt is van rotan, wat een materiaal is dat afkomstig is uit tropische regenwouden. De rotan vlinderstoelen hebben over het algemeen een hoge kwaliteit. Bovendien zijn ze uitgebracht in een aantal kleuren. Dit zorgt ervoor dat er hoe dan ook een exemplaar bij zit dat perfect past in de stijl van jouw tuin. Sterker nog, de vlinderstoel is een ware eyecatcher in het tuininterieur. Daarnaast is het ook nog eens een oase van rust. Wil je nog een voordeel van een rotan vlinderstoel weten? Ze passen ook prima in het interieur van een woonkamer!

Naast vlinderstoelen wordt rotan ook gebruikt voor het maken van hangstoelen. Zulke stoelen zijn in principe relatief vergelijkbaar met de hangmatten, maar dan is het een stoel. Natuurlijk is het hierbij van belang dat de hangstoel stevig is, want je wilt niet dat het valt terwijl jij erop zit. Bij het soort riet rotan waarmee dit exemplaar is geproduceerd hoef je hiervoor niet bang te zijn. Je kunt de hangstoel met een ketting op een eenvoudige wijze bevestigen aan een plafond. Dit betekent dat het dus zowel buiten als binnen opgehangen kan worden.

 

Naast stoelen zijn er ook bankjes gemaakt van rotan. Dit materiaal is hier dan ook perfect voor. Hierbij geldt tevens weer dat het bankje gemaakt is van rotan dat een hoge en stevige kwaliteit heeft. Je kunt het plaatsen in de tuin, maar bijvoorbeeld ook in een hal. Op deze manier kun je eenvoudig extra zitplek creëren bij een feestje. Voor extra comfort kun je een kussen op het bankje plaatsen, maar ook een vachtje is hiervoor ideaal.

Adv. Bol.com Gardena