Vind jouw tuincentrum

TuinTuin

Top 10 kerstversiering 2015

Lisa Garden op 20-11-2015

Kerstmis, van oorsprong een christelijk feest, maar door velen vooral omarmd als een feest dat draait om gezelligheid en saamhorigheid! Kerst is daarom dé tijd van het jaar om uit te pakken, letterlijk en figuurlijk. Niet alleen zult u –hoogstwaarschijnlijk- het kerstfeest vieren met uw vrienden en/of familie (inclusief heerlijk eten en cadeaus), maar u zult eveneens een adembenemende kerstsfeer in het leven willen roepen met de allerleukste kerstversieringen!

Kerstartikelen voor uw huis & tuin

Uw huis en/of tuin met kerstversiering is net als de Kerstman met zijn elfjes: onafscheidelijk tijdens de drukke kerstdagen. Kerstartikelen zijn er dan ook in allerlei vormen en maten. Toch hebben ze één overeenkomst: ze zijn allemaal uiterst sfeervol. Kerstartikelen dragen zo zelfs een sprankeltje magie met zich mee. Met kerstverlichting kunt u gemakkelijk uw kerstboom, huis of tuin versieren voor een optimaal kerstgevoel. Deze kerstartikelen zijn allemaal verkrijgbaar bij tuincentra in Nederland. Ook kunt u de verschillende kerstwebshops of kerstwinkels bekijken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor LED kerstlampjes voor binnen en buiten. Sommige aanbieders hebben zelfs kunstkerstbomen in de voorraad met een prachtig bevroren uiterlijk. U kunt hierbij dan bijvoorbeeld kerstpegels kiezen. U kunt ook creatieve kerststukjes kopen en op dat ene lege plekje in uw huis neerzetten. Bovendien kunt u een compleet kerstdorp neerzetten als u wilt! Kortom: genoeg kerstartikelen om uit te kiezen in Nederland!

Kersttrends 2015

Dit jaar zijn er natuurlijk weer nieuwe trends binnen de verschillende kerstartikelen. Kleur is dit jaar erg belangrijk. De kleurencombinaties die aankomende kerst een grote rol spelen, zijn:

 • Drie warme kleuren door elkaar.
 • Zwart/witte basis met natuurlijke kleuren, zoals bruin.
 • Witte basis met traditionele rood/groen en een vleugje roze.
 • Witte basis met spijkerbroekenblauw (denim) en natuurlijke kleuren, zoals bruin.

Qua vormen zijn de klassieke vormen (vlokken, sterren, sneeuwpoppen) en diervormen (vooral vogels) helemaal hip! Ten slotte is 2015 het jaar waarin enerzijds veel natuurlijke materialen, zoals hout gebruikt worden. Anderzijds worden er ook wat meer moderne materialen gebruikt (metaal (koper), glas, goud, transparant) met veel glimmende elementen, voor een luxe uitstraling.

Top-10 kerstversiering 2015

We zetten graag een top 10 aan kerstartikelen van Tuincentrum Overzicht.nl voor u op een rij, ter inspiratie:

 1. Magic Flame Kaars – jeans timer. Breng de magische kerstsfeer in uw huis met deze blauwe kerstkaarsen. Het zijn geen standaard kaarsen, omdat er aan de binnenkant LED-lichten verstopt zitten, die een betoverende vlam laten zien. Zo geniet u veilig op het gewenste moment van kerstlicht.
 2. Riviera Maison - Ster ‘Big Star’. Deze kerstster is gemaakt van glas en gevuld met goud kleurige glitters. In de nieuwste kerstcollectie van Riviera Maison worden luxe materialen (glas, transparant, gevuld met glitters, sneeuw en sterretjes) en stijlvolle kleuren (crème, wittinten, poederroze en goud) gebruikt in de kerstdecoraties.
 3. Triumph Tree – Blauwe kunstkerstboom. Deze blauwe kunstkerstboom is gemakkelijk op te zetten en lijkt nét echt. Deze kunstkerstboom heeft een blauwe gloed, wat goed past bij de denim/spijkerbroekachtige trend van dit jaar.
 4. House Doctor - vloerkleed kerstboom. Dit ronde vloerkleed is speciaal voor onder de kerstboom. Het kleed is gemaakt van katoen en polyester en heeft een crème kleur met een grijs patroon. De klassieke sterrenvorm op het kerstkleed valt vooral op.
 5. Zwarte glanzende kerstpegels. Deze glazen kerstpegels hebben een intens zwarte kleur. Mooi om in de kerstboom op te hangen en als basiskleur te gebruiken. Deze zwarte kerstpegels hebben bovendien een luxe glanzende vloed.
 6. Houten kerstster met kerstlampjes. Geef uw kerstversiering dé finishing touch met deze trendy kerstverlichting. Deze lichtgevende kerstster is gemaakt van het natuurlijke materiaal hout, en is gevormd in de klassieke sterrenvorm. Deze bruine lichtgevende ster met LED kerstlampjes heeft een diameter van 30 cm en is een mooi decoratiestuk voor aan uw muur.  
 7. Christmas House – Waxinehouder Gouden Deco Kralen. Scandinavisch industriële stijlen, zoals home Deco zijn helemaal in dit jaar. Deze gouden, luxe waxinehouder heeft daarnaast de klassieke vorm van een sneeuwvlokje.
 8. Bloomingville - kerstboom. Deze kerstboomhanger is gemaakt van papier en heeft een sneeuwwitte kleur. De herkenbare Nordic Style en Scandinavisch design van Bloomingville vindt u terug in hun kerstdecoratie collectie met natuurlijke materialen, lichte kleuren en fijne lijnen. Ze gebruiken hierbij het liefst warme en gouden tinten, in combinatie met metalen materialen. En voor het pure kerstgevoel, maken ze gebruik van de kleur wit, die zo wit is als sneeuw.
 9. Houten Guirlande. Deze guirlande (kerstslinger) is gemaakt van natuurlijke materialen, zoals hout en dennenappels. De guirlande heeft een bruine, warme kleur. Warme kleuren en natuurlijke materialen zijn onmisbaar in uw huis!
 10. Roze kerstballen. Deze lichtroze (bijna pastelachtige) glazen kerstballen zijn ideaal voor uw kerstboom. Deze kerstballen hebben een luxe uitstraling door de glimmende elementen. Ideaal om een vleugje roze toe te voegen!

Maak snel dé ultieme kerstsfeer!

Wilt u ook een echt kerstgevoel beleven tijdens Kerstmis? Verras uw familie en vrienden dan met mooie kerstversiering in uw huis en/of tuin, en laat ze verwelkomen in een huis vol magie. Koop uw gewenste kerstartikelen in via uw favoriete tuincentrum of kerstwinkel en laat het kerstfeest officieel uitbreken. Versier uw kerstboom, steek de kaarsjes aan, koop de leukste cadeautjes, zet de grappigste kerstliedjes aan, verstuur iedereen een leuk kaartje, drink warme chocolademelk en geniet van een onvergetelijke en gezellige ervaring, waarbij het échte kerstgevoel zeker niet zal ontbreken! 

Adv. Bol.com Gardena