Vind jouw tuincentrum

8x kerstsfeer in huis

Wil je deze kerst eens iets anders? Maar heb je nog geen idee hoe je je huis moet inrichten of in welke stijl je je kerstboom wil versieren? Hier vind je 8 inspirerende kerstbomen met leuke accessoires om je woonkamer kerstproof te maken! 

1. Zwart/wit stijl

kerstboom in zwart/wit stijl

Een mooie kerstboom met sterretjes en zwart/witte kerstdecoratie is een echte eyecatcher in uw woonkamer. Met de mooie mand waar de kerstboom in staat, heeft uw woonkamer een strakke uitstraling. Een leuke tip: je kunt cadeaupapier naast de kerstboom laten staan om het cadeau meteen in te pakken en onder de kerstboom te leggen. Natuurlijk alles in zwart/wit, want dat is heel erg in.

2. Elegante uitstraling

Elegantie met wit, goud en zilver

Een elegante kerstuitstraling in huis halen? Ga voor een besneeuwde kunstkerstboom, een zilveren kerstman en heel veel kerstversiering. Wit/goud/zilver; het kan allemaal door elkaar. Een leuk, warm kleedje en mooie kussens voor op de bank natuurlijk ook allemaal in die kleurencombinatie.

3. Houten kerst

Leuke houten accessoires voor kerst

Een houten touch aan de kerst toevoegen is tegenwoordig helemaal in. Je kunt je woonkamer zo omtoveren, de garage of misschien wel je slaapkamer. Koop wat leuke kussentjes en kleden en natuurlijke houten accessoires!

4. Rood, rood en nog meer rood

Alles voor een rode kerst

Rood hoort wel bij kerst. De kerstman heeft een rood pak, kerstsokken zijn rood, dus waarom niet ook wat rood in je woonkamer? Een leuk kussentje, kleedje of een rode touch in de accessoires. Vergeet de kerstballen en slingers niet!

5. Winter blauw

Winter blauwe kerst(boom)

Wilt u een keer wat anders in uw kerstboom? Blauwe accessoires maken uw kerstboom en de sfeer in uw huis al heel anders! Het is heel winterachtig en dat past zeker bij de kerst!

6. Mooi roze is niet lelijk

Een mooie roze kerstboom is niet lelijk

Doe een gek! Als je van roze houdt, is dit echt de ideale boom voor jou! Tegenwoordig is extravagant helemaal het einde. Haal alles uit de kast voor een roze kerst!

7. Ook voor een groene kerst

Ook voor een groene kerst

De kerstboom is groen, dus waarom niet groene accessoires toevoegen om een extra groene kerst te hebben. Groen cadeaupapier, groene kerstballen en groene slingers. Alles voor een groene kerst!

8. Witte kerst(boom)

Een mooie, witte kerst(boom)

Eindelijk een witte kerst(boom)! Creëer je eigen witte kerst. Een mooie witte kerstboom, witte accessoires, meubelen en witte kerstversiering. Nu nog witte sneeuw en je witte kerst is helemaal compleet!

 

Bij Tuincentrum Overzicht.nl bent u aan het juiste adres voor kerstartikelen en om uw kerstboom helemaal mooi op te tuigen. Bekijk onze: