Zwanenburg Kies andere plaats
Nieuwsbrief

Iedere maand een nieuwsbrief vol inspiratie, tuintips & exclusieve kortigen in tuincentra en voor webshops? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

Workshops in de tuinen van Appeltern

26 september 2011
Workshops in de tuinen van Appeltern

Onderstaand een aantal cursussen en workshops die gehouden worden in de Tuinen van Appeltern.

Cursus Zelf uw tuin ontwerpen 28/10/2011
Tijdens de cursus ‘Zelf uw tuin ontwerpen ’ leert u op welke wijze u uw tuin het beste kunt inrichten. Daarbij vormen de architectuur en inrichting van uw woning, wensen, leefsituatie en de woonomgeving een belangrijke rol.

Workshop najaarsdecoreren 15/10/2011 
Het najaar is bij uitstek geschikt om leuke decoraties te maken omdat juist dan heel veel kleurrijke en natuurlijke materialen uit eigen tuin voorradig zijn. Tijdens deze workshop wordt een decoratie gemaakt die zowel voor binnen als buiten geschikt is. Het mooie van deze workshop is dat u eerst een basis creëert die u daarna ter plaatse maar ook later thuis naar eigen inzicht met steeds weer andere materialen kunt gaan ‘vullen’.

Tuinadviesdagen najaar 22/10/2011 — 23/10/2011
Het najaar is uitermate geschikt voor de aanleg of renovatie van uw tuin. Juist nu is het de tijd voor plannen en uitvoer, zodat u het volgend seizoen optimaal geniet.

Halloween griezeltocht 28/10/2011 — 29/10/2011
Ouderwets griezelen in De Tuinen van Appeltern. Wij beloven u alvast een avondje huiveren, zweten en schrik. Ook dit jaar wordt deze tocht weer aangepast met nieuwe en verbluffende griezelacts.

Cursus snoeien najaar 29/10/2011 
Tijdens de cursus 'Snoeien' leert u kijken naar een plant en vast te stellen op welke wijze en wanneer deze plant gesnoeid moet worden.

Workshop najaarsdecoreren 29/10/2011 
Het najaar is bij uitstek geschikt om leuke decoraties te maken omdat juist dan heel veel kleurrijke en natuurlijke materialen uit eigen tuin voorradig zijn. Tijdens deze workshop wordt een decoratie gemaakt die zowel voor binnen als buiten geschikt is. Het mooie van deze workshop is dat u eerst een basis creëert die u daarna ter plaatse maar ook later thuis naar eigen inzicht met steeds weer andere materialen kunt gaan ‘vullen’

Klik hier voor meer informatie en andere workshops en cursussen.