Zwanenburg Kies andere plaats
Nieuwsbrief

Iedere maand een nieuwsbrief vol inspiratie, tuintips & exclusieve kortigen in tuincentra en voor webshops? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

Terug naar het overzicht

Tuingereedschappen assortiment van Ooijen Tuinen

Tuingereedschappen

Bij van Ooijen Tuinen in Lichtenvoorde kunt u tuingereedschappen kopen voor in uw tuin.

Tuingereedschap kopen bij van Ooijen Tuinen

Tuingereedschappen zijn er in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Bewatering
  • Bladblazers
  • Gesteeld gereedschap
  • Gras gereedschap

Wilt u weten of van Ooijen Tuinen in Lichtenvoorde de hakselaar, het handgereedschap of de hogedrukreiniger verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in tuingereedschappen.

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van van Ooijen Tuinen

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Gelderland bij van Ooijen Tuinen zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingstijden en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Als u graag op een zondag langs zou willen komen, kijk dan bij de koopzondagen of ze open zijn zodat u niet voor een dichte deur komt te staan. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. van Ooijen Tuinen in Lichtenvoorde helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

van Ooijen Tuinen

Logo van Ooijen Tuinen