Zwanenburg Kies andere plaats
Nieuwsbrief

Iedere maand een nieuwsbrief vol inspiratie, tuintips & exclusieve kortigen in tuincentra en voor webshops? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

Terug naar het overzicht

Hoveniersdiensten assortiment van Ooijen Tuinen

Hoveniersdiensten

Bij van Ooijen Tuinen in Lichtenvoorde kunt u hoveniersdiensten afnemen voor uw tuin.

Hoveniersdiensten van van Ooijen Tuinen

Hoveniers kunnen u op oneindig veel manieren van dienst zijn. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Het aanleggen van sierbestrating
  • Het plaatsen van een tuinhuisje of een mooie veranda
  • De aanleg van een vijver
  • Het leggen van graszoden
  • Het indelen van uw tuin met mooie tuinplanten, bloemen en bomen

Wilt u weten of van Ooijen Tuinen in Lichtenvoorde u kan helpen bij tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk exact dezelfde diensten aan.

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van van Ooijen Tuinen

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Gelderland bij van Ooijen Tuinen zodat zij u kunnen adviseren bij de beslissingen over uw tuin. Kijk eerst even naar de openingstijden en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Als u graag op een zondag langs zou willen komen, kijk dan bij de koopzondagen of ze open zijn zodat u niet voor een dichte deur komt te staan. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. van Ooijen Tuinen in Lichtenvoorde helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

van Ooijen Tuinen

Logo van Ooijen Tuinen