Potten & Bakken assortiment Bloem en Tuincentrum Auke van der Meer

Potten & Bakken

Bij Bloem en Tuincentrum Auke van der Meer in Harlingen kunt u potten en bakken kopen voor in uw huis of tuin. Komt gerust eens langs om een kijkje te nemen of online een deel van ons assortiment te bekijken.

Potten en bakken kopen voor binnen en buiten bij Bloem en Tuincentrum Auke van der Meer

Potterie is in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

Wilt u weten of Bloem en Tuincentrum Auke van der Meer in Harlingen de potten, plantenbakken of vazen verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in plantenpotten, bloembakken en vazen.

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van Bloem en Tuincentrum Auke van der Meer

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Friesland bij Bloem en Tuincentrum Auke van der Meer zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingstijden en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Als u graag op een zondag langs zou willen komen, kijk dan bij de koopzondagen of ze open zijn zodat u niet voor een dichte deur komt te staan. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Bloem en Tuincentrum Auke van der Meer in Harlingen helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Bloem en Tuincentrum Auke van der Meer

(2 recensies)
Bloem en Tuincentrum Auke van der Meer 55 2
Groen van Prinsererstraat 2
8862 BV Harlingen
Friesland
Toon telefoonnummer
Tel : 0517-413250