Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Terug naar het overzicht

Kerstartikelen assortiment Bloem en Tuincentrum Auke van der Meer

Kerstartikelen

Bij Bloem en Tuincentrum Auke van der Meer in Harlingen kunt u kerstartikelen kopen voor binnen- en buitenshuis. Al een geruime tijd voor de kerstdagen kunt u bij Bloem en Tuincentrum Auke van der Meer terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstballen, kerstcadeautjes, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen.

Kerstartikelen kopen bij Bloem en Tuincentrum Auke van der Meer

Kerstartikelen zijn in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

Wilt u weten of Bloem en Tuincentrum Auke van der Meer in Harlingen de kersthuisjes, kerststal of kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in kerstartikelen.

Kerst feestwinkel

Online kerstartikelen kopen

Ook online kun je vele kerstartikelen kopen om een gezellige kerstsfeer in je huis te creëren, zoals:

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van Bloem en Tuincentrum Auke van der Meer

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Friesland bij Bloem en Tuincentrum Auke van der Meer zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingstijden en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Als u graag op een zondag langs zou willen komen, kijk dan bij de koopzondagen of ze open zijn zodat u niet voor een dichte deur komt te staan. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Bloem en Tuincentrum Auke van der Meer in Harlingen helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Bloem en Tuincentrum Auke van der Meer

Fahrenheitstraat 5
Harlingen, 8861 NH

0517-413250bloemisterij.vandermeer@planet.nl

Beoordeling