Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Terug naar het overzicht

Kerstshow assortiment Tuincentrum 't Hartje

Kerstshow

Tuincentrum 't Hartje in Bentelo heeft elk jaar een kerstshow die u kunt bezoeken om alvast heerlijk in de sfeer van de feestdagen te komen. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen. Bekijk de website van Tuincentrum 't Hartje om de actuele openingstijden van de kerstshow te vinden.

De kerstshow bezoeken bij Tuincentrum 't Hartje

Tuincentrum 't Hartje heeft een mooie kerstshow voor u klaarstaan. U hoeft dus niet per se ver weg om u te laten inspireren! Geniet van de prachtig opgetuigde kerstbomen, complete kerstdorpen, mooi versierde kerstkransen en ingerichte kerststallen. Of u nu jaarlijks alles nieuw koopt of u alleen een dagje uit wilt. U kunt zich goed vermaken bij de kerstshow van Tuincentrum 't Hartje.

Wilt u weten of Tuincentrum 't Hartje in Bentelo de kerstversiering, het kerstcadeautje of de kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum, bezoek de website of neem contact met ze op via de contactgegevens op Tuincentrum Overzicht.nl.
 

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van Tuincentrum 't Hartje

Zoekt u de openingstijden, koopzondagen en ervaringen van andere klanten met Tuincentrum 't Hartje? Klik hierboven dan op de knop "Terug naar het overzicht". Daar vindt u de actuele openingstijden en andere informatie over Tuincentrum 't Hartje in Overijssel. Zelf kunt u ook uw ervaringen delen, bijvoorbeeld over de kerstshow van Tuincentrum 't Hartje in Bentelo.
 

Tuincentrum 't Hartje

Grootholdsweg 1
Bentelo, 7497MS

0547-292488

Beoordeling