Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Terug naar het overzicht

Kerstshow assortiment Tuincentrum Slingerland

Kerstshow

Tuincentrum Slingerland in Krimpen aan de Lek heeft elk jaar een kerstshow die u kunt bezoeken om alvast heerlijk in de sfeer van de feestdagen te komen. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen. Bekijk de website van Tuincentrum Slingerland om de actuele openingstijden van de kerstshow te vinden.

De kerstshow van 2022 bezoeken bij Tuincentrum Slingerland

Tuincentrum Slingerland heeft een mooie kerstshow voor u klaarstaan. U hoeft dus niet per se ver weg om u te laten inspireren! Geniet van de prachtig opgetuigde kerstbomen, complete kerstdorpen, mooi versierde kerstkransen en ingerichte kerststallen. Of u nu jaarlijks alles nieuw koopt of u alleen een dagje uit wilt. U kunt zich goed vermaken bij de kerstshow van Tuincentrum Slingerland.

Wilt u weten of Tuincentrum Slingerland in Krimpen aan de Lek de kerstversiering, het kerstcadeautje of de kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum, bezoek de website of neem contact met ze op via de contactgegevens op Tuincentrum Overzicht.nl.
 

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van Tuincentrum Slingerland

Zoekt u de openingstijden, koopzondagen en ervaringen van andere klanten met Tuincentrum Slingerland? Klik hierboven dan op de knop "Terug naar het overzicht". Daar vindt u de actuele openingstijden en andere informatie over Tuincentrum Slingerland in Zuid Holland. Zelf kunt u ook uw ervaringen delen, bijvoorbeeld over de kerstshow van Tuincentrum Slingerland in Krimpen aan de Lek.
 

Tuincentrum Slingerland

Tiendweg West 38a
Krimpen aan de Lek, 2931 LH

0180-522497[email protected]