Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Terug naar het overzicht

Kerstartikelen assortiment Tuincentrum Slingerland

Kerstartikelen

Bij Tuincentrum Slingerland in Krimpen aan de Lek kunt u kerstartikelen kopen voor binnen- en buitenshuis. Al een geruime tijd voor de kerstdagen kunt u bij Tuincentrum Slingerland terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstballen, kerstcadeautjes, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen.

 

Kerstartikelen kopen bij Tuincentrum Slingerland

Kerstartikelen zijn in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Kerstbomen
  • Kerstverlichting
  • Kerstversiering
  • Kerstcadeautjes

Wilt u weten of Tuincentrum Slingerland in Krimpen aan de Lek de kersthuisjes, kerststal of kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in kerstartikelen.

 

Online kerstartikelen kopen

Ook online kun je vele kerstartikelen kopen om een gezellige kerstsfeer in je huis te creëren, zoals:

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van Tuincentrum Slingerland

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Zuid Holland bij Tuincentrum Slingerland zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingstijden en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Als u graag op een zondag langs zou willen komen, kijk dan bij de koopzondagen of ze open zijn zodat u niet voor een dichte deur komt te staan. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Tuincentrum Slingerland in Krimpen aan de Lek helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Tuincentrum Slingerland

Tiendweg West 38a
Krimpen aan de Lek, 2931 LH

0180-522497info@tuincentrumslingerland.nl