Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Terug naar het overzicht

Kerstshow assortiment Tuincentrum De Koning

Kerstshow

Tuincentrum De Koning in Rohel heeft elk jaar een kerstshow die u kunt bezoeken om alvast heerlijk in de sfeer van de feestdagen te komen. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen. Bekijk de website van Tuincentrum De Koning om de actuele openingstijden van de kerstshow te vinden.

De kerstshow van 2022 bezoeken bij Tuincentrum De Koning

Tuincentrum De Koning heeft een mooie kerstshow voor u klaarstaan. U hoeft dus niet per se ver weg om u te laten inspireren! Geniet van de prachtig opgetuigde kerstbomen, complete kerstdorpen, mooi versierde kerstkransen en ingerichte kerststallen. Of u nu jaarlijks alles nieuw koopt of u alleen een dagje uit wilt. U kunt zich goed vermaken bij de kerstshow van Tuincentrum De Koning.

Wilt u weten of Tuincentrum De Koning in Rohel de kerstversiering, het kerstcadeautje of de kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum, bezoek de website of neem contact met ze op via de contactgegevens op Tuincentrum Overzicht.nl.
 

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van Tuincentrum De Koning

Zoekt u de openingstijden, koopzondagen en ervaringen van andere klanten met Tuincentrum De Koning? Klik hierboven dan op de knop "Terug naar het overzicht". Daar vindt u de actuele openingstijden en andere informatie over Tuincentrum De Koning in -. Zelf kunt u ook uw ervaringen delen, bijvoorbeeld over de kerstshow van Tuincentrum De Koning in Rohel.
 

Tuincentrum De Koning

Meerweg 3
Rohel, 8507 CA

0513-551331

Beoordeling