Vind jouw tuincentrum

Terug naar het overzicht

Kamerplanten assortiment Vingeling Tuin en Vijvercentrum

Kamerplanten

Bij Vingeling Tuin en Vijvercentrum in Klundert kunt u kamerplanten kopen voor in huis. Bij Vingeling Tuin en Vijvercentrum in  helpen ze u graag in de keuze voor de beste kamerplanten, die aansluiten op uw wensen en situatie. Zoekt u namelijk een plant die voor het raam in de felle zon komt te staan dan heeft u een andere keuze ten opzichte van een kamerplant op een schaduwplek. Het deskundige personeel van Vingeling Tuin en Vijvercentrum in  is u graag van dienst om u te adviseren in uw keuze.

Kamerplanten kopen bij Vingeling Tuin en Vijvercentrum

Kamerplanten zijn er in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Yucca
  • Varen
  • Lepelplant
  • Orchidee

Wilt u weten of Vingeling Tuin en Vijvercentrum in Klundert de Areca, Aloe Vera of Ficus verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in kamerplanten.

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van Vingeling Tuin en Vijvercentrum

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Noord Brabant bij Vingeling Tuin en Vijvercentrum zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze en adviseren in de verzorging van de plant. Kijk eerst even naar de openingstijden en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Als u graag op een zondag langs zou willen komen, kijk dan bij de koopzondagen of ze open zijn zodat u niet voor een dichte deur komt te staan. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Vingeling Tuin en Vijvercentrum in Klundert helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Vingeling Tuin en Vijvercentrum

Noordschans 9-A
Klundert, 4791RD

0168-405164

Beoordeling