Vind jouw tuincentrum

Terug naar het overzicht

Kerstshow assortiment Intratuin Hoorn

Kerstshow

Intratuin Hoorn in Oosterblokker heeft elk jaar een kerstshow die u kunt bezoeken om alvast heerlijk in de sfeer van de feestdagen te komen. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen. Bekijk de website van Intratuin Hoorn om de actuele openingstijden van de kerstshow te vinden.

 

De kerstshow van 2021 bezoeken bij Intratuin Hoorn

Intratuin Hoorn heeft een mooie kerstshow voor u klaarstaan. U hoeft dus niet per se ver weg om u te laten inspireren! Geniet van de prachtig opgetuigde kerstbomen, complete kerstdorpen, mooi versierde kerstkransen en ingerichte kerststallen. Of u nu jaarlijks alles nieuw koopt of u alleen een dagje uit wilt. U kunt zich goed vermaken bij de kerstshow van Intratuin Hoorn.

Wilt u weten of Intratuin Hoorn in Oosterblokker de kerstversiering, het kerstcadeautje of de kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum, bezoek de website of neem contact met ze op via de contactgegevens op Tuincentrum Overzicht.nl.
 

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van Intratuin Hoorn

Zoekt u de openingstijden, koopzondagen en ervaringen van andere klanten met Intratuin Hoorn? Klik hierboven dan op de knop "Terug naar het overzicht". Daar vindt u de actuele openingstijden en andere informatie over Intratuin Hoorn in Noord Holland. Zelf kunt u ook uw ervaringen delen, bijvoorbeeld over de kerstshow van Intratuin Hoorn in Oosterblokker.
 

Online kerstartikelen kopen

Ook online kun je vele kerstartikelen kopen om een gezellige kerstsfeer in je huis te creëren, zoals:

Klik gerust op één van de bovenstaande links of op deze link om het volledige aanbod online kerstartikelen te bekijken.

Intratuin Hoorn

Noorderdracht 20-A
Oosterblokker, 1696AD

0229-261818[email protected]

Beoordeling