Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Terug naar het overzicht

Kerstbomen assortiment Intratuin Hoorn

Kerstbomen

Bij Intratuin Hoorn in Oosterblokker kunt u kerstbomen en overige kerstartikelen kopen om de feestdagen nog gezelliger te maken.

 

Kerstbomen kopen bij Intratuin Hoorn

Kerstartikelen zijn vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Kerstbomen
  • Kerstverlichting
  • Kerstdorpen

Wilt u weten of Intratuin Hoorn in Oosterblokker de kerstverlichting, kerstversiering of kerstkransen verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in kerstartikelen.

 

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van Intratuin Hoorn

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Noord Holland bij Intratuin Hoorn zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingstijden en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Als u graag op een zondag langs zou willen komen, kijk dan bij de koopzondagen of ze open zijn zodat u niet voor een dichte deur komt te staan. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Intratuin Hoorn in Oosterblokker helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Intratuin Hoorn

Noorderdracht 20-A
Oosterblokker, 1696AD

0229-261818k.pelt@hoorn.intratuin.nl

Beoordeling