Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:30 - 18:00
  • Di09:30 - 18:00
  • Wo09:30 - 18:00
  • Do09:30 - 18:00
  • Vr09:30 - 21:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
GroenRijk Dronten

GroenRijk Dronten
(19) recensies

Logo GroenRijk Dronten
  • Rolstoel vriendelijk
  • Grote parkeerplaats

Recensies GroenRijk Dronten

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

rob 15-12-2013

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Zojuist een mooie boom gekocht voor de kerst. Omdat ik slecht ter been ben hebben ze zelfs een mannetje die je boom naar de auto sjouwd Top
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Van Kemenade 23-11-2012

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik had iets gekocht, een zitzak en we dachten heerlijk voor de hond, nou ja hondje ( een kaninchen teckel ), maar ze keek er niet naar, laat staan dat ze er op ging liggen. Heb gebeld met Groenrijk Dronten, het probleem voorgelegd aan ze en na overleg mocht ik het terugbrengen, heb een tegoedbon gekregen. Vond het erg netjes opgelost, ben er erg tevreden over. Bedankt Fa. Groenrijk voor de service. Fam. Van Kemenade Lelystad
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

mevr. berkhout 29-06-2012

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

ik woon in dronten zuid en moet alles op de fiets doen ,de rietweg is dus wel een eind fietsen voor mij zeker als ik iets groots wil hebben is dat soms moeilijk te vervoeren maar ik doe dat graag omdat ik weet dat als ik bij de rietweg kom ik altijd goed geholpen wordt. ook loopt er voldoende personeel , dat is vaak bij andere zaken anders dan loop je een slag in de rondte te zoeken of er iemand is die je kan helpen. voor 5jaar terug woonde ik op de wisentcamping en was ik dus vlakbij maar ondanks de afstand ben ik altijd `n trouwe klant gebleven omdat jullie gewoon goed zijn. groeten mevr. berkhout
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Miriam Breg 22-05-2012

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Als eigenaar van GroenRijk Dronten lees ik uiteraard met veel plezier alle recensies. De berichten worden uitgeprint en in de kantine op ons whiteboard gehangen. Onze verkoopmedewerkers vinden het erg prettig om te lezen dat de klanten tevreden of zelfs enthousiast zijn. Graag wil ik onze klanten attenderen op het aanwezig zijn van een online-folder. Via onze website kunt u de folder op het internet bekijken. Er is ook een mogelijkheid om aan te melden voor de nieuwsbrief. Op onze vestigingspagina (www.groenrijk.nl) is de mogelijkheid een e-mailadres achter te laten. De dag vóór de folder in gaat, ontvangt u dan naast tips, nieuwtjes en bijzonderheden van GroenRijk Dronten, ook de nieuwste folder in de mailbox. Wij hopen nog lang vele klanten te mogen ontvangen in onze winkel om ze te adviseren en voorzien van mooie producten. Miriam Breg GroenRijk Dronten.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Mark 21-05-2012

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ben erg te spreken over de zaak. het ziet er altijd verzorgd uit, personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam. Alleen de kassa corner ziet er zo nu en dan rommelig uit omdat er vaak geprijsd wordt of zaken worden opgeruimd. Dan is er 1 kassa gesloten en oogt het wat rommelig. Verder top! Genoeg parkeergelegenheid en altijd voorraad en leuke aanbiedingen. Nu nog een online folder en helemaal top!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van GroenRijk Dronten?

Meer over GroenRijk Dronten

GroenRijk Dronten is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Dronten, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. GroenRijk Dronten is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Flevoland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Dronten? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van GroenRijk Dronten draaien: 0321-316402. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. GroenRijk Dronten is gemiddeld met een 4.8 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!