Kerstshow assortiment DekaTuin Haarlem

Kerstshow

DekaTuin Haarlem in Haarlem heeft elk jaar een kerstshow die u kunt bezoeken om alvast heerlijk in de sfeer van de feestdagen te komen. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen. Bekijk de website van DekaTuin Haarlem om de actuele openingstijden van de kerstshow te vinden.

De kerstshow van 2018 bezoeken bij DekaTuin Haarlem

DekaTuin Haarlem heeft een mooie kerstshow voor u klaarstaan. U hoeft dus niet per se ver weg om u te laten inspireren! Geniet van de prachtig opgetuigde kerstbomen, complete kerstdorpen, mooi versierde kerstkransen en ingerichte kerststallen. Of u nu jaarlijks alles nieuw koopt of u alleen een dagje uit wilt. U kunt zich goed vermaken bij de kerstshow van DekaTuin Haarlem.

Wilt u weten of DekaTuin Haarlem in Haarlem de kerstversiering, het kerstcadeautje of de kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum, bezoek de website of neem contact met ze op via de contactgegevens op Tuincentrum Overzicht.nl.

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van DekaTuin Haarlem

Zoekt u de openingstijden, koopzondagen en ervaringen van andere klanten met DekaTuin Haarlem? Klik hierboven dan op de knop "Terug naar het overzicht". Daar vindt u de actuele openingstijden en andere informatie over DekaTuin Haarlem in Noord Holland. Zelf kunt u ook uw ervaringen delen, bijvoorbeeld over de kerstshow van DekaTuin Haarlem in Haarlem.

DekaTuin Haarlem

(9 recensies)
4.375 9
Vlaamseweg 1
2015 GA Haarlem
Noord Holland
Toon telefoonnummer
Tel : 023 542 00 22