Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Terug naar het overzicht

Bollen & Zaden assortiment DekaTuin Haarlem

Bollen & Zaden

Bij DekaTuin Haarlem in Haarlem kunt u bollen en zaden kopen voor in uw tuin. Wat is er nou leuker dan een plantje te zien uitkomen die u zelf heeft gezaaid? Bij DekaTuin Haarlem in Haarlem vindt u een grote diversiteit aan bloembollen en zaden. Het personeel kan u adviseren over de meest gunstige zaaitijd en de verzorging van bloembollen en zaden.
 

Bollen en zaden kopen bij DekaTuin Haarlem

Bollen en zaden zijn in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Bloembollen
  • Graszaad
  • Groente
  • Fruit

Wilt u weten of DekaTuin Haarlem in Haarlem de Amaryllis, spinazie of paprika verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in bollen en zaden.
 

 

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van DekaTuin Haarlem

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Noord Holland bij DekaTuin Haarlem zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingstijden en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Als u graag op een zondag langs zou willen komen, kijk dan bij de koopzondagen of ze open zijn zodat u niet voor een dichte deur komt te staan. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. DekaTuin Haarlem in Haarlem helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

DekaTuin Haarlem

Vlaamseweg 1
Haarlem, 2015 GA

023 542 00 22ahoeboer@dekamarkt.nl

Beoordeling