Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Terug naar het overzicht

Kerstbomen assortiment De Bloemenplantage

Kerstbomen

Bij De Bloemenplantage in Capelle a/d IJssel kunt u kerstbomen en overige kerstartikelen kopen om de feestdagen nog gezelliger te maken.

 

Kerstbomen kopen bij De Bloemenplantage

Kerstartikelen zijn vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Kerstbomen
  • Kerstverlichting
  • Kerstdorpen

Wilt u weten of De Bloemenplantage in Capelle a/d IJssel de kerstverlichting, kerstversiering of kerstkransen verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in kerstartikelen.

 

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van De Bloemenplantage

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Zuid Holland bij De Bloemenplantage zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingstijden en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Als u graag op een zondag langs zou willen komen, kijk dan bij de koopzondagen of ze open zijn zodat u niet voor een dichte deur komt te staan. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. De Bloemenplantage in Capelle a/d IJssel helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

De Bloemenplantage

's-Gravenweg 104
Capelle a/d IJssel, 2902LE

010-4420745info@debloemenplantage.nl

Beoordeling