Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Terug naar het overzicht

Tuinverlichting assortiment Hoveniersbedrijf Bok Hoveniers

Tuinverlichting

Bij Hoveniersbedrijf Bok Hoveniers in Heerlen kunt u tuinverlichting kopen voor in uw tuin. Naast de sfeer die het met zich meebrengt speelt veiligheid hierin ook een grote factor. U komt toch ook liever thuis als er een lamp aanspringt als het al donker is? Zo vindt u gemakkelijker het sleutelgat en zet u meer ontspannen uw fiets weg. Inbrekers druipen vaak af, want in het zicht worden ze sneller opgemerkt.

Tuinverlichting kopen bij Hoveniersbedrijf Bok Hoveniers

Tuinverlichting is in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Tuinspots
  • Wandverlichting
  • LED verlichting
  • Sensorlampen

Wilt u weten of Hoveniersbedrijf Bok Hoveniers in Heerlen de solar tuinverlichting, lantaarnpalen of plafond buitenlampen verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in tuinverlichting.

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van Hoveniersbedrijf Bok Hoveniers

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Limburg bij Hoveniersbedrijf Bok Hoveniers zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingstijden en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Als u graag op een zondag langs zou willen komen, kijk dan bij de koopzondagen of ze open zijn zodat u niet voor een dichte deur komt te staan. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Hoveniersbedrijf Bok Hoveniers in Heerlen helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Hoveniersbedrijf Bok Hoveniers

Uterweg 117
Heerlen, 6414SN

+31 45 521 53 66[email protected]

Beoordeling