Vind jouw tuincentrum

Terug naar het overzicht

Grondproducten assortiment Hoveniersbedrijf Bok Hoveniers

Grondproducten

Bij Hoveniersbedrijf Bok Hoveniers in Heerlen kunt u grondproducten kopen voor in uw tuin. Essentieel voor goede wortelontwikkeling is de grond waarin uw plant groeit. Het is daarom belangrijk om bij het poten altijd geschikte tuinaarde of potgrond bij de wortels toe te voegen. Met een ruime keuze aan grondproducten kunnen ze u bij Hoveniersbedrijf Bok Hoveniers in Heerlen, Limburg goed helpen bij het creëren van de optimale omstandigheden voor uw planten.

Grondproducten kopen bij Hoveniersbedrijf Bok Hoveniers

Grondproducten zijn in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Hydrokorrels
  • Meststoffen
  • Tuinturf
  • Potgrond

Wilt u weten of Hoveniersbedrijf Bok Hoveniers in Heerlen de compost, tuinaarde of bodemverbeteraars verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in grondproducten.

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van Hoveniersbedrijf Bok Hoveniers

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Limburg bij Hoveniersbedrijf Bok Hoveniers zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingstijden en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Als u graag op een zondag langs zou willen komen, kijk dan bij de koopzondagen of ze open zijn zodat u niet voor een dichte deur komt te staan. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Hoveniersbedrijf Bok Hoveniers in Heerlen helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Hoveniersbedrijf Bok Hoveniers

Uterweg 117
Heerlen, 6414SN

+31 45 521 53 66[email protected]

Beoordeling